Повідомили ім'я адвоката, якого затримали на хабарі працівники СБУ.

Читайте також: Стало відоме прізвище та доходи начальника військкомату на Волині, якого піймали на хабарі

Як повідомляє ІА "Волинські новини", посилаючись на власні джерела, ним виявився Віктор Шостак – який свого часу був захисником вбивці 16-річної Каті Литкіної із Нововолинська, Назара Статочнюка.

Як повідомлялося раніше, працівники СБУ "на гарячому" затримали адвоката, який вимагав у свого відзахисного 400 доларів.

Читайте також: На Волині на хабарі "взяли" працівника Фіскальної служби

Нагадаємо, 11-го серпня 2016-го року близько 21 години у Нововолинську на териконі шахти №3 знайдено тіло 16-річної Каті Литкіної. Після десятиденних пошуків зниклої доньки (із залученням поліції) батько знайшов її мертвою. У дівчини була розбита голова, обличчя понівечене та прикрите волоссям. Підозри впали на знайомих хлопців Каті, двоюрідних братів. У вечір, коли зникла, виходила віддати одному з них диск та малюнки. Обоє після вбивства залишили країну. Один із них проживає в Словенії, тому поспішив додому. Інший виїхав за кордон, проте невдовзі повернувся. Підозрюваних затримали. В молодшого – Назара Статочнюка – знайшли флешку Катерини Литкіної, яка зникла з її телефону. Комп’ютерна експертиза показала, що напередодні вбивства він неодноразово переглядав фрагмент фільму "Безславні виродки" із розбиттям голови. У Ковельському міськрайонному суді відтворили відео слідчого експерименту за участю обвинуваченого у вбивстві Максима Терлецького, який розповів, що вбивство скоїв його брат, а він допоміг перенести тіло. Його показання містили розбіжності з показаннями свідків, що врахував суд при ухваленні вироку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook