У Нововолинську, що на Волині, на весільну церемонію молодята запросили не родичів та друзів, а чотирилапих улюбленців породи акіта-іну. Святково вбрані собаки чемно перечекали усі урочистості й першими привітали молодят. Про незвичне одруження, у сюжеті ТСН.

Читайте також: На Волині шукають учасників телепроєкту "4 весілля"

Що одружуються,  молодята Оля та Олександр не повідомили ні друзям, ні навіть батькам. А от без свого Ріно та його подружки Хаті, яка належить друзям родини, весілля навіть не уявляли. Вона з фатиновим бантиком та мереживним комірцем, він зі святковим метеликом. Про святкове вбрання для песиків, кажуть молодята, подбали заздалегідь.

"Саша пожертував своєю рубашкою, щоб зробити комірець, а метелик залишился з дитинства", – розповідає наречена Оля. 

Святково вбрані чотирилапі улюбленці чи не єдині гості на цьому весіллі. Вони чемно сидять у залі і майже не видають звуків. Тварини захоплено спостерігають, як їхні господарі одружуються і першими вітають молодят. 

Подружжя розповідає, що таких відданих собак як Ріно та Хаті ще треба пошукати. Вони нерозлийвода і своїх емоцій під час спільних прогулянок не стримують. "Песики й гризуться, але можуть і спати разом, і лащитися – усе як в сімя'х", – кажуть молодята.

Співробітники нововолинського РАЦСі зізнаються, що таких незвичних гостей зустріють  вперше.

Читайте також: Волинянка увійшла у ТОП-100 кращих церемонімейстерів країни

"Усім було дуже приємно бачити їх тут. Вони виховані, спокійні, лагідні. Усе було дуже гарно й креативно", – зауважує Людмила Савік, начальниця Нововолиського РАЦСу. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook