За інформацією ЗМІ, співробітники ZIK, NewsOne і "112 Україна" планують створити нове медіа. Ймовірно, воно належатиме порівну всім співробітникам закритих каналів, які пов'язують з Віктором Медведчуком. Про це повідомляє "Детектор медіа".

Читайте також: Санкції проти "каналів Медведчука" оскаржили у Верховному суді

Таку інформацію оприлюднило видання "Детектор медіа" з посиланням на власні джерела. Цікаво, що про це говорили одразу 4 різних джерела.

ЗМІ пише, що новий канал подаватиме документи на отримання ліцензії на мовлення до Нацради.

У Нацраді з питань телебачення та радіомовлення зауважили, що теоретично надання ліцензії такому каналу можливе. Звісно, за умови, якщо канал збере всі необхідні документи, а серед засновників не буде осіб, що підпадають під санкції.

Ми маємо розглядати всі заявки щодо видачі нових ліцензій. Є законні терміни та процедури, за якими ми вивчаємо нові компанії, що претендують стати ліцензіатами. Заявку розглядати будемо, але треба розуміти, що надання ліцензії залежить від того, як будуть складені документи, а це не така проста справа,
– сказав перший заступник голови Нацради Валентин Коваль.

Читайте також: РНБО не виключає закриття інших антиукраїнських телеканалів

Лист до співробітників до ZIK, NewsOne і "112 Україна" з'явився у розпорядженні журналістів "Детектор медіа". Автором листа був Єгор Бенкендорф, що є президентом медіахолдингу "Новини".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook