У Одесі затримали групу злочинців, яких підозрюють у вчиненні розбійних нападів, вимаганні та викраденні людей.

Читайте також:Затримали злочинців, які пограбували 14 банків у Києві (Фото)

До складу групи входили 6 чоловіків у віці від 28-ми до 44-х років. Очолював її 44-річний неодноразово засуджений за бандитизм житель Біляївського району, який 15 років провів за ґратами, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

"Члени групи обґрунтовано підозрюються у вчиненні розбоїв, вимаганні та незаконному позбавленні волі людини. На їх рахунку - три розбійні напади на підприємців Суворовського, Овідіопольського та Татарбунарського районів. Крім цього, в серпні цього року з метою незаконного отримання грошей члени групи через посередника пообіцяли одеситові сприяння у оформленні банківського кредиту. У знак "вдячності за допомогу" той мав віддати їм значний відсоток від отриманих грошей. Чоловік відмовився від пропозиції. Тоді зловмисники виставили доларовий рахунок посереднику, а щоб він серйозніше поставився до боргу, деякий час утримували його у підвалі", - розповіли в поліції.

Читайте також: Розшукують двох чоловіків, які причетні до вбивства на луцькій автомийці (Фото)

Розпочаті кримінальні провадження за трьома статтями - незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вимагання та розбій.

В рамках останнього провадження за місцем проживання одного з членів групи був проведений обшук. Поліцейські виявили мобільні телефони, пістолет травматичної дії, обріз рушниці та набої.

Зброю направили на експертизу, яка з'ясує, чи була вона знаряддям скоєння яких-небудь злочинів. Усі 6 підозрюваних заарештовані. Тривають слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter