Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, котрий сьогодні вранці проник до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь-Каширський, депутата обласної ради, та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль. Ним виявився 38-річний житель цього ж району.

Читайте також: На Волині покарали поліцейського за корупцію

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри про скоєння, злочину передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляється у прес-службі поліції Волині.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна. 

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Волині покарали поліцейського за корупцію

Як раніше повідомляло видання "Під Прицілом", у Камені-Каширському озброєний пістолетом чоловік намагався пограбувати місцевого жителя, депутата обласної ради.

Нагадаємо, 8 травня 2019 року у м.Камінь-Каширський на подвір’я будинку депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув. Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

 Це через депутатську діяльність – одразу заявив голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Мовляв, в Україні переломний момент, вибрали іншого президента і ось так розхитують ситуацію. Правоохоронці кажуть – є чотири замовники і один виконавець.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook