Меру Луцька Ігорю Поліщуку погодили умови оплати праці.

Читайте також: Стало відомо, хто увійшов до складу виконкому Луцькради

Про це йшлося під час 1-ї сесії Луцькради.

Як зазначє начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима, що посада міського голови відноситься до другої категорії посад, відповідно Ігорю Поліщуку пропонують присвоїти 5 ранг посадової особи в органах місцевого самоврядування.

Отже, мер Луцька отримуватиме щомісячну надбавку а високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проєктів нормативно-правових актів та проведення експертизи проєктів таких актів у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, а також, надбавки за вислугу років.

Читайте також: Обрали заступників міського голови Луцька

За вислугу років Ігор Поліщук отримуватиме задбавку у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 27.11.2020, становить 3 роки 8 місяців 4 дні).

Здійснюватимуть і щомісячне преміювання міського голови з коефіцієнтом 2,5 до середнього відсотка премії заступників міського голови та секретаря міської ради, а також преміювання з нагоди державних і професійних свят.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook