Перетворити секс з розряду "ну таке..." в "о, Господи, невже мені це не сниться?!" не так вже й складно.

Читайте також: Чому жінки відмовляються від сексу та як це виправити

Спробуй застосувати на практиці наші маленькі підказки і будь впевнена – твій бойфренд ніколи цього не забуде, пише Уніан.

Чотири секс-трюки, які він запам'ятає назавжди

1. Підтримуй зоровий контакт

Це зовсім не так дивно, як може здатися на перший погляд. Навпаки, дивлячись прямо в очі один одному під час сексу, ви з хлопцем відчуєте емоційне єднання і зв'язок, що, своєю чергою, посилить обопільне збудження.

2. Дражни його

Перекинь його на спину, сама сядь зверху і скажи: "Сьогодні правила диктую я, і краще б тобі мене слухатися". Потім розкажи йому умови гри: він не повинен кінчати до тих пір, поки ти не вирішиш і навпаки. Поперемінно пестіть ерогенні зони один одного (соски, шию, внутрішню поверхню стегон), але не доводьте справу до логічного фіналу. По мірі того, як буде наростати збудження, буде наростати і сексуальне передчуття, а воно, як відомо, працює краще будь-якого афродізіака.

3. Створи справжню близькість

Всупереч поширеній думці, найінтимнішої і близькою емоційно позою є зовсім не місіонерська. Запропонуй хлопцю біля ліжка, попередньо підклавши йому під спину м'яку подушку, а сама влаштовуйся зверху. Завдяки тому, що ви обоє сидите, можна буде тримати один одного в тісних обіймах, цілуватися, дивитися в очі. Такий варіант наїзниці подобається нам навіть більше класичного!

Читайте також: Сексолог розповіла, чому жінка не отримує оргазм і як це виправити

4. Підсиль його відчуття

Використовуй шовковий шарф або краватку, щоб зав'язати очі бойфренду. Тимчасово позбавивши його зору, ти моментально загостриш всі інші почуття – дотик, нюх. Ефект можна підсилити ще більше, якщо вставити йому в вуха навушники з включеною музикою (приємною, зрозуміло). Таких гострих відчуттів від твоїх поцілунків і пестощів він не відчував ніколи раніше!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook