Президент України Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що з 1 серпня тарифи на електроенергію для населення виростуть.

Читайте також: Нові тарифи на електроенергію в Україні діятимуть до кінця літа: у Кабміні підготували нове рішення

Про це він заявив під час спілкування з журналістами в рамках форуму «Україна 30. Децентралізація», передає кореспондент УНІАН.

«Ми маємо зробити все, щоб ціни на електроенергію не підвищувалися для людини. Це фейкова інформація, що з 1 серпня ціни на електроенергію для людей будуть вищими. Підміняють сильно поняття, тому що десь для якихось підприємств щось збільшується, але я б тут не говорив про суспільство», – сказав він.

Крім цього, Зеленський додав, що питання цін на електроенергію для населення розглянуть цього тижня на засіданні Ради національної безпеки та оборони.

«Щоб люди зрозуміли, що з 1 серпня сюрпризів для суспільства не буде», – пояснив він.

Читайте також: Тариф на електроенергію в Україні зростатиме і надалі

Також Зеленський додав, що РНБО розглядатиме можливість зменшення тарифу на електроенергію для малозабезпечених верств населення.

«Сьогодні 1,68 грн (за 1 кіловат-годину – ред.). Я вважаю, що у нас є ряд населення, яке не може собі дозволити платити навіть 1,68 грн. Тому Рада національної безпеки та оборони розглядатиме також це питання, розглядатиме можливість зниження цін на електроенергію для таких окремих верств населення», – сказав він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook