Актриса і блогерка Єлизавета Василенко, відома за головною роллю Лоли Гавриленко в серіалі "Школа", потрапила до бази "Миротворця" через свої скандальні висловлювання про Україну і Росію.

Читайте також: "Сором відсутній": зірка "Школи" нарвалася на критику через пікантне фото

В інтерв'ю для російського каналу "Пушка" українка заявила, що "краще здохнути в Росії, ніж в Україні" та заперечувала російську агресію.

Блогерка відповіла на запитання про те, як відреагувала її аудиторія на переїзд до Росії.

"Захейтила. У плані патріотизму, типу проміняла країну. Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Це тупість – судити людину за національністю, по тому, куди вона поїхала або не поїхала... Тільки через те, що Росія і Україна сруться, чомусь приплітають туди інших людей, які ніяк до цього не належать", – заявила вона.

Відзначимо, що Василенко родом із Дніпра, але переїхала в Москву і зараз активно просуває кар'єру в будинку тіктокерів Xo Team House.

Вона додала, що Росія дає набагато більше можливостей для успіху, а "в Україні нема чого робити". Крім того, за словами Василенко, в Росію варто їхати ще й тому, що "там платять більше".

На сайті "Миротворець" говориться, що Василенко – провокаторка та взяла участь в інформаційних провокаціях Росії проти України.

Читайте також: Учням та вчителям пропонують безкоштовно навчитися відеозйомці та акторському мистецтву і зняти шкільний reality-серіал

Єлизавета Василенко потрапила в "Миротворець".

Василенко різко прокоментувала те, що потрапила в базу "Миротворця". На своїй сторінці в Instagram дівчина заявила "фанатичним патріотам", що не зобов'язана любити Україну тільки тому, що народилася і виросла там. Василенко опублікувала скриншот з сайту "Миротворець" і матом прокоментувала свій профіль там.

"У мене два висловлювання з цього приводу. Перший – пи*дець. Другий – звертаюся до фанатичних патріотів, які це зробили: хлопці, я не зобов'язана любити свою країну тільки тому, що я в ній народилася, виросла. Я можу бути вдячна, але зобов'язань у мене немає ні перед ким, ні перед чим. Просто, будь ласка, запам'ятайте це", – сказала Василенко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook