Каньє Вест, один з найвідоміших та найбільш успішних реп-виконавців, відзначився резонансною заявою про рабство темношкірих. Він заявив, що африканці самі винні у тому, що ставали рабами в США, повідомляє НВ.

Читайте також: Melovin представив відео на пісню, з якою виступить на "Євробаченні-2018"

"Коли чуєш про рабство, яке тривало 400 років... 400 років? Це звучить як вибір. Ментально ми знаходимося в тюрмі. Мені більше подобається слово "тюрма", тому що рабство занадто прямо відноситься до ідеї темношкірих. Як холокост – це євреї, так рабство – це темношкірі", – заявив Каньє Вест.

Читайте також: У Росії в фіналі "Голос:Діти" виконали українську народну пісню (Відео)

Також чоловік моделі Кім Кардашьян вкотре відзначив своє тепле ставлення до чинного президента США Дональда Трампа, який наразі є одним з найбільш непопулярних господарів Білого Дому в сучасній історії держави.

Заява репера отримала грандіозний суспільний резонанс. Афроамериканська частина населення критично оцінила слова неординарного артиста.

"У тебе є право на свою думку, ти можеш вірити у все, що хочеш, але є факти, і за всім, що ти зараз сказав, стоять наслідки в реальному світі, в реальному житті. Поки ти пишеш музику, займаєшся творчістю і живеш тим життям, на яке заслужив, нам доводиться мати справу з життєвими труднощами, з маргіналізацією, викликаною 400 роками рабства, яке, на твою думку, було вибором нашого народу. Я розчарований, я просто вражений, брат, і мені неймовірно боляче бачити, що ти перетворився на щось, що мені здається нереальним", – зазначив журналіст американського телеканалу TMZ Вен Лейтан.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter