На автодорозі, сполученням "Львів-Радехів-Луцьк", 12 жовтня у селі Журавники Горохівського району зіткнулися автомобілі "Volkswagen Passat" та "Citroen Berlingo".

Читайте також: У Луцьку сталась аварія, постраждала жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 12 годині. Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля "Volkswagen Passat" перебував 25-річний житель райцентру Горохів. Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Водій, ймовірно, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із "Citroen Berlingo", під керуванням 46-річного жителя Львівської області, котрий рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у неврологію Горохівської центральної районної лікарні.

Читайте також: На Волині неповнолітні на мотоциклі врізались в авто: хлопці – в реанімації

За фактом порушенння правили безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook