На Хмельниччині поліцейський офіцер громади розшукав пенсіонера, який ще у березні зник із дому. ПОГ Ямпільської тергромади, що на Білогірщині, Олег Палига розшукав 63-річного пенсіонера у Ковелі на Волині, більше як за 200 км від домівки.

Читайте також: Пішов з дому і зник: рідні шукають волинянина

Про це повідомляє сектор комункації поліції у Хмельницькій області.

Пенсіонер має проблеми із втратою пам’яті і раніше він уже зникав ненадовго. Тож коли у березні дідусь учергове пішов з дому, родичі спочатку шукали його самостійно. Та коли це не дало результатів, сестра зниклого звернулась із заявою до поліції. Правоохоронці оголосили чоловіка в розшук, та першочергові результати пошуків результату не дали – ніхто пенсіонера ніде не бачив.

Однак поліцейський офіцер Ямпільської тергромади Олег Палига, на території обслуговування якого проживав зниклий, не припиняв активні пошуки. І знайшов дідуся аж у Ковелі Волинської області – за більш як 200 кілометрів від домівки.

Читайте також: На Волині розшукали матір з двома дітьми, які зникли

Як виявилось, зниклий декілька місяців мандрував країною, аж поки не опинився на Волині. Він нічого про себе не розповідав, не мав документів. Але чоловіка прихистили у місцевій лікарні, де його і розшукав Олег Палига.

Зараз пенсіонер уже вдома, поряд з рідними. Вони дякують медикам і правоохоронцям за небайдужість до їхньої близької людини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook