Співачка MARUV, яка не так давно отримала російську премію, представила новий кліп. 

Читайте також: Сексуальний гопник: MARUV у відвертих позах засвітила зайве (фото)

Артистка випустила черговий відвертий кліп на англомовну композицію Don't Stop (Hellcat Story Episode 2). Режисеркою роботи стала Яна Чаплигіна. За сюжетом MARUV разом зі своїм балетом вночі танцює посеред пустелі біля вогню. 

Цікаво, що у відео співачка зняла свого партнера по "Танцях з зірками" Jay. 

Своєму стилю артистка не змінила – у відео вона постає у чорному боді, чорному латексному пальті та високих чоботах. 

Шанувальники у коментарях під відео зауважили, що їм робота сподобалася, проте "можна було б піддати жару". 

"Розумничка! Можна було ще трохи жарішку дати, Анюто!", "не одразу заходить, але після декількох разів "розслуховуєш" трек", "мінус у кліпі - одна локація. Додати ще декілька локацій - це не зробить дорожчим кліп в рази. У всьому іншому – MARUV і команда – на висоті!", "трек хороший, а хороший кліп вимагає серйозного бабла, так що над цим варто попрацювати", – пишуть юзери. 

Читайте також: Тіна Кароль у сексуальній сукні вразила мережу (фото)

Нагадаємо, що днями співачка MARUV отримала престижну музичну премію MTV Europe Music Awards у Севільї. Однак навколо нагороди розгорівся скандал. У ЗМІ повідомили, що артистка була нагороджена як найкраща російська співачка. 

На що вона, своєю чергою, відповіла, що номінація у якій перемогла звучала не як "Найкраща російська виконавиця", а "Найкраща артистка за версією MTV Russia". Проте на офіційному сайті премії номінація, у якій перемогла MARUV, все ж таки має назву Best Russian Act, що в перекладі звучить як "Найкращий російський виконавець". 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook