Керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц отримав застереження від колег з Кременчука щодо співпраці із "АСЗ №1" АТ "АК "Богдан Моторс".

Читайте також: Автобус "Богдан", який привіз мітингарів до Луцькради, врізався в знак через відмову гальм

Йому повідомили, що замовили 40 тролейбусів у автозаводу і проплатили необхідну суму. Замовлення мало бути доставленим ще в листопаді 2017 року. Однак на даний момент з 40 "Богдан" надав тільки 5 одиниць нового транспорту.

Сьогодні, 28 березня, на 39-й сесії Луцької міськради Володимир Пуц вислухав позицію ініціативної групи від підприємства "Богдан" і розповів про ситуацію, яку йому повідомили колеги з Кременчука.

Читайте також: У Луцьку міськраду змушують купити тролейбуси виготовлені з російських деталей

"У квітні в Кременчуку уклали договір між підприємством електротранспорту та "Богдан Моторс" на поставку 40 тролейбусів. Машини мали доставити до кінця листопада 2017 року, але донині жодного тролейбуса не поставлено. Звідти приїжджала до мене делегація й люди розповідали, що не можуть вибити свої тролейбуси, хоча гроші вже проплатили. Тепер вони і без грошей, і без тролейбусів", – цитує Пуца Інформаційне Агентство Волинські Новини.

Радник міського голови Ігор Поліщук у свою чергу зазначив, що ціна на машини "Богдана" надто висока і не відповідає вимогам якості. За гроші, які коштує 1 тролейбус підприємтсва "Богдан" влада міста має намір закупити 10 вживаних тролейбусів зі Швейцарії у хорошому стані, які мають прослужити до 10 років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter