У полон найманців РФ потрапив воїн волинської 14-ої окремої механізованої бригади ЗСУ Пупко Олександр Іванович. Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на Український мілітарний портал, про це повідомляють засоби пропаганди російських окупаційних сил на Донбасі.

Читайте також: Скромність заслуговує поваги: жінка пожертвувала на потреби армії 60 тисяч доларів

Воїн потрапив у полон у Луганській області, де тримає оборону військова частина.

Точні обставини події не відомі, за твердженням же російських окупаційних сил, український військовий був у стані наркотичного сп’яніння. Його "затримання" відбулось у районі окупованого населеного пункту Слов’яносербськ (Луганщина).

У пресслужбі військової частини наразі не підтверджують інформацію про полоненого воїна. 

Натомість пресслужба Операції об'єднаних сил інформує про зникнення бійця.

"17 грудня 2020 року під час перевірки наявності особового складу одного з підрозділів військової частини, що виконує завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил було виявлено відсутність одного з військовослужбовців підрозділу. Пошукові заходи позитивного результату не дали.

На даний час встановлено, що військовослужбовець затриманий представниками незаконних збройних формувань. Представники російсько-окупаційних військ намагаються цинічно використати даний факт для дискредитації Збройних Сил України. Обставини події з’ясовуються", – повідомляють у штабі ООС.

Читайте також: Українська сторона випадково оприлюднила версію окупантів стосовно смерті військового волинської бригади

Нагадаємо, що декілька днів тому бойовики на Донбасі передали українській сторонітіло померлого військовослужбовця 14 окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook