Cхоже, чинний Президент Петро Порошенко іде на все можливе, аби "забрати" голоси у своїх основних конкурентів на виборах глави держави. Проте іноді робить це досить завуальовано. Так, в Бродівському районі Львівської області помітили оголошення – мовляв, 3 квітня 2019 року починається призов на строкову військову службу. І ніби-то "в місцях масового перебування громадян" – а саме на виборчих дільницях 30 та 31 березня перевірятимуть і узгоджуватимуть список громадян, які підлягають строковому призову на військову службу.

Читайте також: "Смішніше за гуморини": соратники Порошенка намагаються зробити дебати між кандидатами обов'язковими перед 2-м туром

Очевидно, залякавши призовом, хочуть зменшити явку на дільниці виборців молодого віку. Адже молодь підтримує переважно Володимира Зеленського – одного з двох головних суперників Петра Порошенка: за даними багатьох соціологічних опитувань і рейтингів Зеленський на першому місці серед претендентів на пост президента.

Читайте також: Порошенко очолює антирейтинг довіри українців

"Зеленський – це феномен серед молоді. Тому що Зеленський впродовж багатьох років був шоуменом, в нього є досить багато успішних проектів, він є популярним серед молоді і він є тією особою, яка ніколи не була у владі. А, вибачте мене, за всі ті роки Незалежності всі ті, хто були при владі, вони викликають у народу не те, що обурення, а відразу", – Костянтин Проскурко, син Героя Україна.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook