Повідомили деталі про новий випадок захворюваності на коронавірусну інфекцію у місті Нововолинськ Волинської області.

Читайте також: З лікарні відправили додому: на Волині помер молодий чоловік, рідні звинувачують медиків

Як раніше повідомляло видання "Під Прицілом", в Нововолинській центральній міській лікарні, у пацієнта, який перебуває на стаціонарному лікуванні у важкому стані лабораторно підтверджено діагноз коронавірусної інфекції. Станом на 21:00 8−го квітня 2020 року в лікарню поступило ще 2 пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Заступник міського голови Андрій Сторонський повідомив, що засідання скликано у зв’язку із ситуацією, до якої готувалися. Але зараз багато розгубленості і галасу, пише БУГ

"Вчора (8-го квітня – ред) у нас є офіційно підтверджений випадок. Хворий був у терапевтичному відділенні, згодом переведений в реанімаційне.

Перебування його в терапевтичному відділенні зумовило багато контактів: це і медики, і бригади "швидкої".

По епідрозслідуванню визначили, що був у Рівненській області в санаторії "Червона калина" на лікуванні. Будуть розбиратися, яким чином працював цей санаторій.

З цим хворим було двоє нововолинців, вони з підозрою. Сьогодні говорять, що загалом було 8 чоловік. Пожинаємо плоди безвідповідальності. Служби встановили коло осіб, які контактували з хворим. Ці люди будуть під постійним спостереженням", − зазначив Сторонський.

Читайте також: На Волині лікарі, які оглядали хвору на коронавірус, не пішли на самоізоляцію

"Звернутися хочу з проханням до населення. З проявами хвороби звертатися до лікаря. Люди повинні говорити правильні факти і правдиву інформацію. Не відомо який перший контакт. Зараз уже прослідкувати перший контакт важко. Державою було введено своєчасно карантинні заходи. Але поки грім не вдарить, чоловік не перехреститься", – говорить Мороз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook