Прокурор Київської області, який раніше очолював прокуратуру Волині, Максим Киричук повідомив про підозру екс-очільнику Волинської митниці Віктору Кривіцькому. Приводом стало незаконне стеження і збір інформації головним митником про підлеглого працівника одного з митних постів Волинської митниці ДФС та його сім'ю. Про це Киричук написав у facebook.

Читайте також: Жертва наклепу і фабрикування справ: волинський митник Кривіцький буде судитись з прокуратурою

"Посадовець підозрюється у незаконному збиранні та зберіганні конфіденційної інформації про особу, тобто у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 182 КК України.

Зокрема, начальник Волинської митниці ДФС, керуючись мотивом особистих неприязних відносин із начальником одного з митних постів Волинської митниці ДФС, порушуючи низку конституційних прав громадян на недоторканість приватного життя, особисту та сімейну таємницю отримав та зберігав відеоматеріали спостереження за своїм підлеглим працівником, будинком та прибудинковою територією по місцю проживання останнього та членів його сім´ї.

Також колишньому начальнику митниці вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту", – повідомив прокурор.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook