Чотири екіпажі патрульної поліції прибули під стіни Луцької міської ради. Поліцейські зайшли до приміщення, де 18 травня відбувалося засідання виконавчого комітету міської ради.

Читайте також: Бидлувату волинську "бізнесменшу" оштрафували на 112 тисяч гривень

У сесійній залі зібралися десятки "свідомих" активістів, які намагалися відстояти інтереси депутата Андрія Покровського, адже на виконкомі вирішили розірвати договір оренди щодо парковки розважального центру. "Постояти за свого" прийшли працівники закладу, серед яких адміністрація, охорона, прибиральники та інші особи, які працюють у "Промені". Вочевидь, людей попросили прийти і "підтримати" свого роботодавця, адже як стало помітно, багатьом "свідомим" було абсолютно байдуже до того, що відбувалося навколо. Жінки просто вирішили поспати та відпочити під час засідання.

Нагадаємо, 18 травня члени виконкому прийняли рішення про розірвання договору між ТзОВ "Проміньпарксервіс" і КЗ "Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву" Луцької міської ради в односторонньому порядку у зв’язку з тим, що представники товариства не виконують своїх зобов’язань.

Стоянка, розміщена на території школи плавання біля РЦ "Промінь", необхідна передусім, аби задовольняти потреби відвідувачів басейну. Зауважимо, парковка платна, і РЦ "Промінь" отримує 20 грн за годину з однієї машини, натомість місто з цих грошей не отримує нічого.

Читайте також: Луцький депутат вразив неймовірними статками

У коментарі Інформаційному агенству "Волинські новини" радник міського голови Ігор Поліщук прокоментував ситуацію із "активістами", які увірвались до сесійної зали:

і особи були присутні в залі, аби унеможливити голосування членів виконкому. Ми також побачили, хто відстоював інтереси Покровського, відпрацьовуючи дивіденди. Це партія "Свобода", член виконкому Михайло Щур, депутати Юлія ВусенкоАлла Надточій і Павло Данильчук".

Також депутат додав, на сьогоднішній день Андрій Покровський як власник цієї парковки отримує 20 гривень за годину з однієї машини, натомість місто не отримує нічого, тому що ця земельна ділянка належить нашому басейну.

Відзначимо, що це перша публічна акція ГР "Свідомі". Раніше організація не відзначалась публічністю, а її досягнення зводились до пректу "Округи без депутатів", рекламою якого засмітили всі багатоповерхівки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter