Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський не втомлюється вихвалятись перед містянами сумнівними успіхами діяльності свого громадського руху "Свідомі". Багатоповерхівки міста за тиждень потонули у листівках з головним досягненням "свідомих" на чолі з депутатом-прогульником – проект "Округи без депутатів". За його результатом, мешканцям обіцяють 200 тисяч грн на вирішення проблем кожного з виборчих округів, де немає обранця до міськради.

Читайте також: У мережі розгорівся скандал навколо команди руху "Свідомі"

Однак дана інформація є лише дешевим піаром Андрія Покровського і його ГР "Свідомі". Все виглядає красиво лише на листівці.

Дивно, що організація поширює інформацію про свій найбільший успіх з лукавою пропозицією людям отримати 200 тисяч грн не своїй сторінці у соцмережах, а на фасадах і стінах житлових будинків мікрорайонів Луцька. Пояснити це можна тим, що рух депутата-бізнесмена боїться публічного обговорення і критики своєї роботи.

Раніше луцький активіст потролив Андрія Покровського за безглузді листівки, в яких описується "активна" робота на благо містян.

Відзначимо, що Андрій Покровський ніколи не втрачає можливості попіаритись і навіть не приховує цей факт. Нещодавно він наполегливо пропонував придбати у школи міста по одній смарт-дошці за гроші місцевого бюджету. Загальна сума такого обладнання коштує 4 млн грн. Подальше обслуговування і забезпечення смарт-дошками навчальних закладів депутат хотів перекласти на плечі батьків дітей і спонсорів. Цікаво, що на голосування щодо виділення коштів на його проект головний "свідомий" не прийшов, чим і підтвердив те, що це був піар-хід, а доля школярів та освіти це не більше, ніж привід про себе нагадати.

Чималу порцію критики Андрій Покровський дістав і у березні 2018 року, публічно озвучивши стратегічні цілі громадського руху "Свідомі".

Насправді Андрій Покровський, який є одним з найбільших прогульників Луцькради,  не відзначився абсолютно нічим позитивним для громади міста у якості депутата, а лише лобіював інтереси свого бізнесу. На жаль, маючи великі ресурси, він думає тільки про власну кишеню, а не про Луцьк та добробут його мешканців.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter