45−річний Віктор Сачко 21−го грудня 2019−го року йшов на роботу. Чоловіку раптом стало погано і він впав, травмувавши при цьому важко голову. Сім’я бореться за життя нововолинця і просить небайдужих людей про допомогу.

Читайте також: Волинянина раптово паралізувало у новорічну ніч, потрібна допомога небайдужих

Про це розповіла дочка Віктора Сачка Вікторія. За словами дівчини, батько все життя пропрацював на шахті. Того злощасного дня також ішов на роботу, пише БУГ.

У результаті падіння він отримав черепно−мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня, лобно−скронево−тім’яно−потиличну гематому, внутрішньомозковий травматичний крововилив в правій скронево−тім’яній ділянці, травматичний субарахноїдальний крововилив, набряк головного мозку.

Зараз Віктор Сачко знаходиться в Волинській обласній клінічній лікарні в реанімації.

"Я студентка, мама працює. Родина та близькі допомогли нам, але кошти закінчилися. Зараз в батька почалося ускладнення – інфекція. Ми не маємо більше змоги купляти надзвичайно дорогі ліки. Моя сім’я – мама і я, просимо допомогти нам. Будемо дуже вдячні будь−якій сумі, тому що не можемо заплатити за лікування. Допоможіть врятувати мого тата", − говорить Вікторія.

Читайте також: У немовляти з Волині – рідкісна хвороба: потрібні кошти на операцію

Реквізити для допомоги: Приватбанк: 5168 7573 7688 4179, дружина Сачко Тетяна Степанівна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook