У Волинській облдержадміністрації ліквідують управління транспорту та зв’язку. Його вирішили приєднати до Департаменту інфраструктури ОДА.

Читайте також: Справу про хабар чиновниці Волинської ОДА передали до суду

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Юрія Погуляйка від 25 серпня, пише Вісник+К.

Чиновницю, яка очолювала управління, повідомили про скорочення посади.

У документі зазначено, що чисельність управління скоротять: максимальна заявлена кількість посад у департаменті інфраструктури – 34 працівники.

«Правонаступником зобов’язань, прав та обов’язків управління транспорту та зв’язку Волинської обласної державної адміністрації є департамент інфраструктури», – йдеться в розпорядженні.

Щодо припинення функціонування управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації створять комісію. Упродовж двох місяців юридичну особу – управління транспорту та зв’язку – ліквідують.

Читайте також: Стало відомо, що із чиновницею Волинської ОДА, яка "погоріла" на хабарі (відео)

Як розповіла Суспільному начальниця управління інформаційної політики ОДА Карина Мариневич, начальницю управління транспорту та зв’язку Наталію Остапкович, котру в березі цього року спіймали на отриманні хабара, усунули із займаної посади на час розгляду її справи у суді. Нагадаємо, вона вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Чиновницю, зі слів речниці облдержадміністрації, попередили про ліквідацію посади керівника управління транспорту та зв’язку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook