3 українських захисників загинули неподалік населеного пункту Новолуганське на Донбасі. Вони підірвалися на вибуховому пристрої. Трагедію розслідуватиме ДБР.

Читайте також: Назвали імена військових, що сьогодні загинули на Донбасі, найвище військове керівництво летить у зону ООС

Кримінальне провадження відкрили за статтею про недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, інформує ДБР.

Керівництво Державного бюро розслідувань висловило співчуття рідним бійців та пообіцяли, що особисто контролюватимуть хід розслідування.

"Смерть військових на контрольованій території – велика трагедія. Ми докладемо усіх зусиль, аби встановити причини та покарати винних", – наголосив Олексій Сухачов, в.о. директора ДБР.

За попередньою інформацією, трагедія сталася під час переміщення з метою перевірки несення служби та зміни військових на вогневих позиціях.

Наразі з'ясовують обставини загибелі військових, на місці події працює керівний склад військової частини та слідчо-оперативна група ДБР.

ДБР оприлюднило фото з місця трагедії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook