З 1 липня в Україні стартував ринок землі, а сьогодні представники політичної партії Батьківщина Волині закликають усіх волинян, які зіштовхнулися із порушеннями в земельних питаннях – рейдерське захоплення землі, городів, пасовищ, урожаю, сільськогосподарської техніки та інше повідомляти на гарячу лінію їхнього штабу задля подальшого вирішення цих проблем.

Читайте також: В Україні змінилися правила держреєстрації прав на землю

Нагадаємо, що керівником політсили Батьківщина на Волині є Андрій Козюра – ексдепутат Луцької міської ради, а нині – Волинської облради, котрий був членом постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереженя та, через якого проходило багато питань, які стосуються саме землі.

Читайте також: Глава «Укрпошти» обізвав волинського депутата ідіотом

Окрім того, за іронією долі, багаторічним членом земельної комісії в Луцькій міськраді був також член вищезгаданої партії Олександр Козлюк, який протягом багатьох років керував цією комісією та жодне земельне питання не проходило повз нього.

Сьогодні ж депутати, які мають найбільше відношення до землі у громаді просять волинян повідомляти їх про порушення, з якими вони стикатимуться.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook