Шоумен і лідер студії "Квартал-95" Володимир Зеленський заявив, що у нього ще є час для прийняття рішення щодо участі у виборах президента України, які пройдуть у 2019 році.

Читайте також: У "Кварталі 95" запропонували нову кандидатуру на посаду президента замість Зеленського (відео)

За словами Зеленського, у нього ще є багато незакінчених справ, які йому б хотілося завершити в році, що минає. Відповідну заяву він зробив у межах спілкування з гостями благодійного концерту в Дніпрі, пише "Інформатор".

"Я вважаю, що ще рано про це говорити. Офіційно передвиборна кампанія в країні стартує 31 грудня. У мене ще дуже багато незакінчених справ в цьому році. А оскільки я людина конкретна, то коли буде відчуття, що про це потрібно говорити і вже це можна буде зробити законодавчо, то тоді і будемо з вами говорити", ‒ прокоментував Зеленський питання про участь у виборах.

Читайте також: У другому турі Зеленський переможе Порошенка та стане серйозним суперником Тимошенко (опитування)

Неоднозначне висловлювання щодо своєї кандидатури на пост глави держави шоумен зробив і в Полтаві, де також виступав разом зі своєю командою безкоштовно. На питання про те, чи готовий він взяти на себе відповідальність за майбутнє України, Зеленський запитав, чи готове суспільство наділити його такими повноваженнями. Отримавши ствердну відповідь, лідер студії відповів: "Домовилися!".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter