Людмила Гупало – дружина депутата Волинської обласної ради через суд намагається скасувати 2 мільйони боргу, який їй нарахували податківці у результаті планової перевірки підприємницької діяльності. На днях в окружному адмінсуді Волинської області відбулося підготовче засідання.

На наступному судовому засіданні у залі суду за клопотанням позивача заслухають бухгалтера, а від ДФС – інспектора, який проводив перевірку.

Читайте також: Політика чи фінансові махінації: на Волині депутат облради воює з ДФС через бізнес дружини

Нагадаємо, у березні цього року на підприємця Людмилу Гупало, яка є дружиною депутата облради від БПП Юрія Гупала, відкрили кримінал за ухилення від сплати податків. Депутат облради заявив, що кримінал на його другу половинку – це політичний тиск. Бо ж він напередодні проголосував проти звіту голови ДФС Волині. У ДФС такі закиди депутата спростували, зазначивши, що перевірка у фізичної особи-підприємця Людмили Гупало була плановою. І це можна перевірити зайшовши у план перевірок розміщений на сайті ДФС. Пояснити борг сумою 2 мільйони, який нарахували Людмилі Гупало, податківці можуть публічно, проте лише зі згоди підприємця.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook