Дружина екснардепа, члена наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка Анастасія Топольська, більш відома як Dj Nastia, провела таємну вечірку на території заводу «Кузня на Рибальському», на якій було близько 2 тис. осіб.

Читайте також: Дружина члена наглядової ради «Укрзалізниці» Лещенка відповіла на секс-скандал голим задом (фото)

Фотографії з вечірки Топольська опублікувала на своїй сторінці в Instagram, пишуть Букви.

У соцмережах анонсували цей виступ як захід у секретному місці. Він нібито був на межі зриву, але все ж таки відбувся.

«Це було щось інше … Простіше кажучи – Нєчто, моя неповторна hanna.hrabarska  nechto.records», – написала дружина екснардепа.

Читайте також: Чиновник із "VIP-ескорту" Сороса отримує в годину 10 мінімальних пенсій

Окрім того в Stories співачки опубліковані відео із звечірки техно-музики.

Також в Instagram-акаунті лейбла дружини Лещенка Nechto Records також опублікували фотографію із вечірки.

«Це було Nechto. Спасибі, що відвідали», – йдеться в дописі.

На опублікованих фото видно, що приміщення заводу було вщерть заповнене відвідувачами. Більшість з них були масок і не дотримувалися соціальної дистанції.

Варто зазначити, напередодні територію заводу оточили кілька патрулів поліції. Діджейку знімальна група «5 каналу» помітила разом з чоловіком Сергієм Лещенком на території заводу «Кузня на Рибальському» поруч із редакцією «5 каналу».

«Так прозвучало зі слів організаторів:  буде від 1,5 до 2 тисяч. До території заводу під’їхало декілька машин поліції, відштовхнули охоронця, без пояснень зайшли сюди. Саму поведінку поліцейських, у деякій мірі, я розцінюю як перевищення їхніх повноважень», – зазначив телеканалу «5 канал» заступник гендиректора заводу «Кузня на Рибальському» Віктор Кушлик.

Телеканал зазначає, що  поліцейські роз’яснили організаторам вимоги чинного законодавства, ще раз наголосили на карантинних вимогах і запевнили – будуть і надалі стежити за дотриманням відповідних норм.

Журналістка попросила Топольську прокоментувати свій нещодавній виступ у Москві, але дружина екснардепа відмовилась розмовляти.

Як раніше повідомлялося, дружина Сергія Лещенка – Анастасія Топольська виступала в Москві 8-9 травня. Топольська брала участь в івенті HOROVOD в московському артцентрі Mutabor.

екснардеп та член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко заявив, що його дружина виступаючи в Росії популяризує Україну та підтримує ЛГБТ й інші меншини, що потерпають від режиму Володимира Путіна та Рамзана Кадирова. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook