Українська телеведуча Даша Ши (Дарина Шилова) втратила коханого. Василь Білоусов помер 15 лютого. Про це Даша написала на своїй сторінці в Instagram, - пише"Прикарпаття".

Читайте також: "Усередині мене стрибає маленька дівчинка": хвора на рак Алла Мазур поділилася радістю

"Два з половиною роки тому у мене з’явився кращий друг Василь Білоусов, який навчив мене багато чому, поборов мої страхи, відкрив нові класні вміння в мені, в усьому підтримував мене, лаяв, якщо я не дбаю про себе і мало приділяю собі часу, він показав мені, що кордонів немає, або вони відкриваються тоді, коли я цього захочу, він змушував мене все пробувати, бо якщо не спробуєш – не зрозумієш!

Він завжди говорив, що все пізнається в порівнянні, і в порівнянні з чимось – ти завжди залишаєшся щасливою людиною! З ним я стала класніше в сто раз, впевненіше, хоч він часто критикував мої роботи, даючи при цьому дуже корисні поради, тому що він був супер профі і я завжди цим захоплююся", – написала телеведуча.

Читайте також: Пішла з життя у День Валентина: у родині відомої телеведучої трапилось горе

Даша Ши підкреслила, що їй з Білоусовим "пощастило так сильно любити один одного", що це неможливо описати словами – "тільки писками і звуками".

"Він така світла людина, що мені цього ще вчитися і вчитися. Я все робила для нього, не тому що так треба, а тому що це так наповнювало мене! Я зробила все, що змогла, підтримувала і віддавала всі свої сили до останнього! Сьогодні мій Васильчик покинув своє фізичне тіло, а душа залишилася зі мною, звичайно ж", – додала телеведуча.

Деякий час назад Василь Білоусов вже лікував онкологічне захворювання – йому діагностували рак кісткового мозку, після чого чоловік переніс хімотерапіі з підтримкою власними столовими клітинами. У серпні 2019 року стало відомо, що рак повернувся.

Читайте також: Леся Нікітюк стала співачкою та випустила перший кліп (відео)

Даша Ши весь час була поруч з коханим, збираючи кошти на лікування Білоусова. Ще три дні тому телеведуча публікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому просила помолитися за його здоров’я. Однак врятувати чоловіка не вдалося. Даша Ши стала відома завдяки програмі "Дурнєв +1". Зараз вона – продюсер власних проектів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook