13-річний лучанин, якому під час гри підлітків із травматичним пістолетом куля зрикошетила в око, йде на поправку − кров в очному яблуці розсмокталася, тож у медиків дуже оптимістичні прогнози.

Читайте також: Атовець, який погрожував підірвати волинських обранців, може бути причетний до викрадення та катування людини

Про це ідеться у відео-сюжеті Суспільного Волинь.

У дворі на бульварі Дружби народів, 7 у Луцьку 28 серпня підлітки гралися із травматичним пістолетом та вистрелили. Куля зрикошетила одному з підлітків в око, хлопця госпіталізували.

13-річний Олександр Кухта зараз лікується в офтальмологічному відділенні дитячої лікарні.

"Ми з другом ішли, і по нас почали стріляти. Типу вистрілили трохи вбік, а мені зрикошетило в око... Це були мої друзі. Вони з нами гралися. Йому пістолет дав один друг. Йому 19 років. Той, який мене стріляв, сьогодні приїжджав до мене. Казав, що випадково, що не хотів такого, а хотів налякати мене, але по дурості вистрілив взяв", − каже потерпілий хлопчик.

"Якби прямо в око куля поцілила, думаю, були би ушкодження, можливо, навіть і не сумісні із зором. Це тупа травма ока, непроникаюча контузія. Очко було наповнене частково кров'ю, яка до сьогоднішнього дня розсмокталася майже повністю. Прогнози в нас дуже оптимістичні", − розповіла завідувач офтальмологічного відділення Анна Новосад. Сашко лишитися в лікарні до кінця тижня. 

Натомість мешканка будинку Ольга Тихонівна, у дворі якого усе це сталося, каже, що цей інцидент - не випадковість.

Читайте також: На Закарпатті у лучанина вилучили зброю та набої (Фото)

"Вони ж не гуляють. Нецензурні слова. Пиво навіть. І що там казати − з усього мікрорайону і не тільки. Понаставляли оцих лавочок для нас − як якась кара", − каже жінка.

"П'ють, курять, матюкаються. Я вчора втрутилася, бо якусь дитину тероризували, казали "Давай гроші і йдемо будеш нам щось купувати", − додала Людмила Пуць, яка гуляла з дитиною.

Речниця обласної поліції Іванна Назарук розповіла, що батьки потерпілого не зверталися із заявою до поліції. Кримінальне провадження не розпочинали.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter