Губи – це звична ерогенна зона тіла партнера, яка гарантовано реагує на поцілунки і відгукується збудженням через приплив крові до статевих органів.

Читайте також: Задоволення, а не випробування: експерти розповіли, як краще займатися сексом у спеку (18+)

Покусування і утримання язика партнера своїми зубами часто відгукується яскравою реакцією, що приводить до пристрасного сексу. Однак не одні тільки губи можуть гарантувати вибух ендорфіну в мозку, пише WomanHIT.

Пропонуємо Вам дізнатися про інші ерогенні зони, на які варто звернути увагу.

  • Шия

Стимуляція шиї поцілунками – відмінний спосіб збудження партнера. Найбільш чутливі зони будуть у западинці під вухом, між кісткою вилиці і м'язом шиї, і на згині шиї. У багатьох дівчат йдуть мурашки, коли під час сексу чоловік цілує їх в шию і ніжно прикушує її. 

  • Соски

Соски повні нервових закінчень, тому є однією з найбільш чутливих областей тіла і при стимуляції безпосередньо викликають сексуальне збудження. Чоловіки зазвичай не говорять про чутливість цієї області, але для деяких з них вона настільки ж чутлива, як і для жінок. Обведіть пальцем область навколо них і ніжно поцілуйте або прикусіть. Для дівчат соски майже завжди будуть чутливими. 

  • Сідниці

На сідницях мільйони нервових закінчень, і більшості людей подобається відчуття дотику до цієї області. Масаж попереку і сідниць підніме йому настрій. А що для неї? Варто стиснути сідниці дівчини руками, легко шльопнути і поцілувати з прикушуванням. Слідкуйте за реакцією коханої людини і звертайте увагу, що її заводить. 

  • Ноги

Ви повірите, що масаж стоп – відмінний спосіб підняти настрій партнеру? Шкіра на ступнях дуже чутлива до дотиків. Запропонуйте разом сходити в душ, а після нього вже можна торкатися до ступень партнера. Лоскочіть, цілуйте і ніжно щипайте шкіру.

Читайте також: Експерти назвали місяць, на який припадає пік популярності сексу на одну ніч

  • Тазова область

Внутрішня поверхня стегна – одна з найбільш чутливих до поцілунків зона. І хоча шкіра на ній товста, один погляд на те, як ви повільно наближаєтеся до інтимної зони напередодні оральних ласк, розбурхає партнера. Більшість чоловіків люблять оральний секс, який невіддільний від поцілунків статевих органів. З жінками те ж саме – поцілунки і посмоктування клітора не залишиться без уваги партнерки.

Не пропустіть ці інтимні області, адже вивчення тіла партнера – це те поле, де дійсно твориться диво. Витративши час на те, щоб дізнатися, що вас і партнера заводить, ви станете ближче і зважитеся на експерименти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook