У Києві Porsche Cayenne з мигалками та синіми номерними знаками влаштував серйозну ДТП, намагаючись втекти від патрульної поліції.

Читайте також: Близько 40 осіб штурмували управління поліції в Києві (Фото)

Аварія сталася за адресою Кловський узвіз, 18, Porsche влетів в Suzuki Baleno, який був припаркований на тротуарі. Про це повідомляє Інформатор.

"Porsche проїхав на червоний сигнал світлофора на вулиці Басейній. Це привернуло увагу екіпажу патрульної поліції. Правоохоронці спробували зупинити Cayenne, але водій проігнорував вимогу поліцейських і зник. Поліцейські відзначили, що при цьому автомобіль ще раз проїхав на червоне світло", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці поїхали за порушником і згодом побачили ДТП за його участі.

Читайте також: Підливала снодійне в алкоголь: у Києві жінка обкрадала іноземців (Фото, відео)

"Після цього Porsche поїхав в сторону станції метро "Кловська", а поліцейські поїхали по шляху проходження іномарки. Незабаром вони побачили, що посеред дороги знаходиться Cayenne, а на тротуарі стояла розбита Suzuki. Попередньо, Porsche занесло в повороті, і він влетів в Suzuki. Удар був такої сили, що Baleno відлетів на 15 метрів і розвернуло", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що у момент зупинки транспортного засобу на Porsche були встановлені номерні знаки синього кольору, які можуть використовувати тільки на оперативному транспорті правоохоронців. Також під лобовим склом була встановлена мигалка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook