Народний депутат України Гео Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка, "наглядача" над Києвом Дениса Комарницького і одного з його партнерів.

Читайте також: Кандидат у депутати від "Слуги народу" допомагав вбивцям із "ДНР" та виступав на "Новоросія ТБ"

Ролик з'явився на YouTube-каналі Лероса. У ньому фігуранти переговорів обговорюють, як відбілити репутацію Тищенка, погрози Леросу. Крім того, в кінці відео його автор стверджує, що глава Офісу президента Андрій Єрмак – "агент ГРУ", пише Obozrevatel.

"Це Зеленський зробив Тищенка депутатом, а Комарницького – "наглядачем" за Києвом. Він зробив другою або навіть першою людиною в державі агента ГРУ РФ пана Єрмака, який повністю працює в інтересах ворога. Це не Єрмак або Тищенко винні в корупції і бандитизмі – це ви, пане президент! Ідіть у відставку, тому що українці знесуть на х*р ваш режим. ДумайТЕ!" – сказав Лерос.

Погрози Леросу

На "плівках" Комарницький обговорює з одним зі своїх партнерів і безпосередньо з Тищенком способи залякування Гео Лероса.

"Я говорю про те, що не знайомий ні з Леросом, ні з Дубінським. Справ спільних не мав. А ви знаєте, яка зараз відповідальність за те, що я йому вухо відкручу? 17 тисяч гривень. Ось поставлю камеру, скажу "Здрастуйте", відкручу вухо. Ми ж граємо в шахи, а не в цей. А я пропоную зіграти в Чапаєва. Подумайте, я можу це зробити. Я організую, їх просто візьмуть на хабарі. Одного і другого. Просто приймуть без якихось публічних дискусій . Їх грамотно зіб'ють", – говорить Комарницький.

Читайте також: "Встав і пішов": Верещук обматюкала Тищенка і послала на х** (відео)

"Дивіться, подумайте, будь ласка, про це. Я буду на зв'язку. Але повинна бути програма щодо Дубінського, щодо Лероса. Може, я його обійму в ресторані, щоб він яскраво-червоний став. Балончиком його пофарбувати, обняти, зеленочкою облити. Пробігтися. Скільки він бігає? Можу наручниками пристебнути і 10-ку пробігтися, так, щоб кайфонули", – додав чоловік, голос якого схожий на Комарницького.

"Наглядач" підкреслив, що в такий спосіб хоче помститися Леросу за озвучування "гидоти" про нього. Нібито за це потрібно відповідати "за нашим законом", говорить Комарницький.

Читайте також: Пир во время чумы: "Слуги народу" в карантин відриваються під "Чорний бумер" (відео)

"О, бл*ть, може, якесь відро бруду вилити йому на голову? Вилити г*мна і сказати: "Ось, на тобі". На камеру. Тобто можна взяти камеру, зарядити йому по ї*алу і заплатити відразу йому 17 тис. грн. Ти подумай, мені здається, що нам треба щось яскраве", – озвучив він свою ідею вже в розмові з Тищенком.

Тищенко і Комарницький обговорюють замовне інтерв'ю для "відбілювання"

Не менш резонансна частина "плівок" – обговорення замовного інтерв'ю для відбілювання репутації Тищенка й Комарницького. У розмові соратники думають, як правильно розставити пріоритети й вести бесіду. Також порушується питання тем для інтерв'ю. Розмова ведеться між нардепом, Комарницьким і якимось Антоном із "Вестей".

Ключові теми – відхрещування від корупції під час будівництва Подільсько-Воскресенського моста, цькування Лероса й виправдання "наглядача" за Києвом.

"Історія дуже проста: на адресу як би від Воскресенського моста. І, напевно, сам міст. Від мого будинку, дивіться, слухайте, плани мого будинку шукали, Воскресенський міст. Плани мого будинку, де живе троє моїх дітей, четверо моїх дітей. Одна дружина, четверо дітей, вриваються охоронці озброєні. Більше ніж 20 осіб, Антоне, в бронежилетах, оточують будинок, залишилося тільки танки підтягнути", – озвучує свої ідеї Комарницькому Тищенко.

Читайте також: "Російський народ – наші друзі": одіозний Тищенко зробив дивну заяву (відео)

"Де ось таке ставлення до бізнесу в країні після того, як президент пообіцяв будь-якому бізнесмену, який вкладає в Україну бізнес-няню. Є інформація, що вони хотіли підкинути в будинок зброю й наркотики", – додав скандальний нардеп.

Зі свого боку Антон із "Вестей" пропонує порушити тему "конфлікту Вавриш, Богдан і ще нормальні".

Також співрозмовники підкреслюють, що в інтерв'ю обов'язково потрібно згадати нардепів Дубінського і Лероса.

"А інформація про те, що мене охороняє "Альфа". Він, Лерос, перший про це написав. У нього, у цього г*мнюка, є офіційна відповідь від СБУ. Він же про це не говорить", – долучився до розмови Комарницький.

"Що з власником "Вестей", ти думаєш? Як у тебе стосунки? Щоб просто я не опинився в дивній ситуації. Тільки поговори зі Стьопою, нормально. Рівень високий", – звертається до Антона "наглядач".

Нагадаємо, 2 жовтня Гео Лерос оприлюднив записи розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що глава ОП Андрій Єрмак покриває корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

До цього, 29 березня, Лерос опублікував відео, на якому брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на різні державні посади.

Крім того, 26 червня журналісти Bihus.Info з посиланням на надані Леросом документи і свої джерела повідомили, що компанії, пов’язані з Денисом Комарницьким, регулярно отримували в Києві великі підряди на будівництво та реконструкцію від комунальних підприємств.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook