Євробляхи в 2020 році почнуть роздавати безкоштовно. Мова йде про машини, конфісковані у зв'язку зі спробою незаконно провезти на них через державний кордон товари та інші предмети, які виставлені на продаж на електронних торгах.

Читайте також: В Україні автомобілістів обклали новим податком на продаж авто

У ДП "Система електронних торгів арештованим майном" повідомили про безкоштовну роздачу автомобілів на єврономерах. Про це інформує Telegram−канал "Укравтопрому".

"Мова йде про машини конфісковані у зв'язку зі спробою провезти на них контрабанду і виставлених на продаж на електронних торгах. Машини, не продані за три сесії, надходять у розпорядження комісії, яка приймає рішення, у чиє користування безкоштовно передати транспортний засіб", − зазначено в повідомленні.

Отримати авто на єврономерах зможе не кожен. Є ймовірність, що їх зможуть отримати медичні та соціальні установи, військові частини, а також установи пенітенціарної системи, дитячі будинки сімейного типу, благодійні фонди і держоргани.

Читайте також: Розмитнення авто з єврономерами може стати доступнішим

До речі, євробляхери не поспішають узаконювати в Україні свої авто. Ймовірно, той, хто хотів вирішити дане питання, − давно все зробив. З початку 2020 року в Україні розмитнили всього два авто з іноземною реєстрацією.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook