На вторинному авторинку "євробляхи" вже займають 19% від усіх угод, і їх популярність зростає з кожним днем.

Читайте також: "По повітрю": як "євробляхи" потрапляють в Україну через прикордонні КПП

Поки Верховна Рада на канікулах, а законопроект про нові правила розмитнення чекає наступного читання, автомобілі з європейської реєстрацією набирають все більшу популярність. Можна сміливо констатувати, що торгівля автомобілями на єврономерах вийшла на новий рівень, про це пише видання AUTO 24.

Пропозиції щодо "євроблях" вивели в окремі розділи найбільші українські класіфайди і маркетплейси. Користувачам ресурсів зручніше здійснювати пошук авто, виключаючи з результатів автомобілі з українською реєстрацією.

Підібрати авто на єврономерах можна за ціною від кількох сотень доларів, але більшість угод відбувається в діапазоні 1,5-2 тисячі доларів. Багато пропозицій преміальних автомобілів, ціна яких значно нижча за їх аналоги на українських номерах.

Читайте також: "Їде на парад": інтернет-користувачів розсмішив "Бетмобіль" у столиці

Практично синхронно із заявами Кабміну про прийдешні репресивні заходи, збут "євроблях" згасав, а після публічної обіцянки прем'єр-міністра Гройсмана "не кошмарити" власників таких авто до законодавчого врегулювання питання – динаміка продажу зростала.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter