Підконтрольний медіаресторатору Володимиру Пащенку канал зняв фільм до 50-річчя бізнесмена й політика Ігоря Єремеєва. Нагадаємо, що цього року 3 квітня мав би виповнитися золотий ювілей засновнику і ідейному натхненнику бренду WOG. Картина була створена на гроші групи компаній "Континіум", яка наразі належить олігарху Степану Івахіву та Сергію Лагуру

Читайте також: "Про повагу говорять не слова, а брудні справи": Тетяна Єремеєва – про "дружбу" колишніх бізнес-партнерів свого чоловіка

Роль режисера фільму на себе взяла відома луцька екс-журналістка, модельєр, блогер та митець Катерина Дулапчій. Стрічка чомусь вийшла акцентована на спогадах про Ігоря Єремеєва його колишніх підлеглих і ділових партнерів.

Для глядачів стало черговою несподіванкою, чому у фільмі навіть не згадали про найближчих людей покійного, а саме дружини та дітей. За життя Ігор Єремеєв не раз акцентував увагу на важливості для нього звичайних людських цінностей та сімейних традицій. Кому, як не людям, які називають себе його друзями, про це мало би бути відомо.

Відсутність у стрічці-спогаді родини Ігоря Мироновича – є серйозним провалом для подібного роду фільму. Та й сама ідея картини стає відверто просто безглуздою. Та розгадка цього феномену у осіб, які демонструють удавану людяність, банальна – гроші. Причиною відсутності дружини Тетяни та дітей Ігоря Єремеєва – є боротьба між ними та спонсорами фільму за спадщину покійного. 

Нагадаємо, що одізний олігарх Степан Івахів та його партнер Сергій Лагур, шахрайським методом забрали у вдови і дітей покійного друга переважну більшість статків, позбавивши доступу до спадку. Окрім того, Степан Івахів за допомогою згаданого вище Володимира Пащенка регулярно через підконтрольні ЗМІ щедро поливають брудом Тетяну Єремеєву. Восени 2017 року на замовлення "справжніх друзів" Ігоря Мироновича був змонтований недофільм "Чорна вдова", в якому псевдо благодійник паплюжив репутацію дружини свого покійного товариша.

Читайте також: Волинський медіамагнат продовжує виконувати замовлення олігарха Івахіва з дискредитації Тетяни Єремеєвої

У фільмі-реквіємі про Ігоря Єремеєва колишній партнер Степан Івахів лицемірно розповідає про міцну дружбу і спільні цінності з покійним, постійно шморгає носом і симулює горе через його втрату. Та це не заважає за кадром продовжувати судитись з дружиною покійного Ігоря Мироновича, з метою позбавити дітей Єремеєва спадщини.

Після перегляду картини фарисейством відзначився і Володимир Пащенко, який відробляє гроші олігарха, постійно намагаючись дискредитувати ім'я Тетяни Єремеєвої, розроджуючись безглуздими, огульними звинуваченнями та уїдливими блогами. Цікаво чи сподобалась ця стрічка найближчим людям покійного Ігоря Мироновича?

Додамо, що прем'єру фільму про Ігоря Єремеєва з "крокодилячими" сльозами його окремих "друзів", була дещо затьмарена в інформаційному просторі пожежою, яка сплахнула у ТРЦ "ПортCity", одразу після показу фільму.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter