ЗМІ волинського медіамагната Володимира Пащенка продовжують виконувати замовлення одіозного олігарха Степана Івахіва і обливати брудом Тетяну Єремеєву, вдову Ігоря Єремеєва.

Читайте також: Степан Івахів вкотре намагається дискредитувати дружину друга

На одному з ресурсів відродили тему зі встановленням ліфта Центром хірургії ока ім. Загурського, власницею якого є Тетяна Єремеєва, у багатоповерхівці. За інфомацією ЗМІ Володимира Пащенка, мешканці будинку нібито скаржаться, що під час руху нового ліфта у будинку вібрують стіни.

Журналісти "континіумівських видань", отримавши завдання вкотре спробувати очорнити ім'я Тетяни Єремеєвої, не знайшли жодного приводу, аби це зробити. Тому й вирішили підняти роздуту минулорічну тему зі встановленням ліфта.

Читайте також: Тетяна Єремеєва відповіла на огульні звинувачення Івахіва

Володимир Пащенко (у яскравій куртці)

Нагадаємо, що журналісти Під Прицілом побували у будинку і поспілкувались з його мешканцями з приводу шкоди ліфта. Тоді мешканці зазначили, що про шкоду і тріщини у стінах будинку від встановлення ліфта вперше чують.

Натомість як тоді, так і зараз ніхто не задав питання про самовільно замуровані лоджії власниками квартир, які призводять до додаткового навантаження на конструкцію будинку, що може спричинити аварійну ситуацію.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

Чергова порція звинувачень на адресу Тетяни Єремеєвої, представлених у дешевому матеріалі, покликана хоч якось зачепити відому у Луцьку персону, яка завдяки своїй діяльності має позитивний імідж і користується великою повагою у людей, на відміну від Степана Івахіва. Фальшиві спроби Володимира Пащенка "вибілити" репутацію одіозного волинського нардера виглядають сміховинно і доводять, що медійник лише висмоктує гроші з олігарха для особистої вигоди.

Читайте також: Єремеєва потролила Пащенка за уїдливий блог

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter