Компанія, що за даними відкритих реєстрів належить Президенту Петру Порошенку та нардепу від БПП Ігорю Кононенку "Пісковській завод скловиробів" під час воєнного стану в Україні торгувала з країною-агресором Росією, інформує Вголос.

Читайте також: Як друзі Порошенка нахабно розкрадають оборонний комплекс України

Зазначається, що компанія Порошенка-Кононенка купувала доломіт для потреб скловиробництва у компанії "Кавдоломіт", яка розташована в РФ, у Республіці Північна-Осетія Аланія, м. Владикавказ.

Читайте також: "Руки відрубаю": чи дотримається Порошенко обіцянки стосовно друзів, які обкрадають оборонку

"На всіх телеканалах платні холуї Банкової намагаються забалакати корупційний скандал зі зброєю, в якому замішаний Порошенко, його партнери та його особисті підприємства.

Всі п'ять років війни діяльність Президента України Петра Порошенка носила системний злочинний характер. 
Він не тільки наживався на армійських поставках, а й безперервно торгував з державою-агресором.

Копії митних накладних, датованих 3 і 4 грудня 2018 року, підтверджуються факти торгівлі ТОВ "Пісковській завод скловиробів", Київська область, Україна з ВАТ "Кавдоломіт", Владикавказ, Росія.

ТОВ "Пісковській завод скловиробів" належить особисто Петру Порошенко і записано в його декларації. 
Але і це ще не все - дати, що зафіксовані в митних документах (3 і 4 грудня 2018 року), припадають в акурат на розпал "воєнного стану", об'явленого Порошенко 26 листопада 2018 року.

Це зайвий раз підтверджує, що реєстрація його особистого панамського офшору під час Іловайської трагедії випадковістю не була", – написав у Facebook очыльник громадського руху "Сила правди" Андрій Сенченко, додавши копії документів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook