На Волині жінка померла у своєму авто; У Луцьку Toyota перекинулась на дах; Війна за ліс на Волині: мешканці села збунтувались проти лісівників; У Луцьку нищать і заклеюють борди з рекламою Зеленського, Порошенка – не чіпають; У Луцьку під час повороту перекинувся автомобіль − такими були головні новини Волині та Луцька 19 квітня.

Читайте також: Неподалік Луцька − масштабна ДТП, зіткнулись три автівки (фото)

На Волині жінка померла у своєму авто

В центрі Шацька, на автостоянці по вулиці 50 років Перемоги, біля одного з магазинів в авто виявили жінку без ознак життя.

Про це до Шацького відділення поліції повідомили увечері, о 19 години 20 хвилин люди, які побачили жінку, що схилилась над кермом автомобіля марки "Опель".

На місце події виїхали поліцейські та працівники екстреної медичної допомоги.

На жаль, врятувати життя жительці Любомльського району, 1966 року народження, не вдалося: медики констатували смерть водійки.

Тіло направили на слідчо-медичну експертизу, яка встановила, що причиною смерті була серцева недостатність.

Читайте також: У Луцьку шукають свідків аварії (фото)

У Луцьку Toyota перекинулась на дах

У Луцьку на вулиці Чорновола трапилася ДТП. Авто Toyota Corolla від зіткнення з деревом перевернулось на дах.

Зі слів працівників поліції, за кермом авто перебувала жінка, на вигляд років 40. Інцидент трапився близько 9 години ранку.

Згідно з попередньою інформацією, водійці стало погано, відтак, жінка втратила керування. Авто вилетіло на бордюр, врізалося в дерево, внаслідок чого машина перевернулоася на дах.

"Жінка відзезла дитину в школу, поверталася – стало зле. Втратила керування. Її забрала швидка", – каже поліцейський.

Зі слів патрульних, якби не дерево авто в’їхало би у паркан. Наслідки могли бути гірші. На щастя, водійка відносно легко відбулась.

Читайте також: Біля Луцька трапилася аварія з трьох легковиків (фото)

Війна за ліс на Волині: мешканці села збунтувались проти лісівників

На Волині ціле село збунтувалося проти лісівників, які вирізують місцевий ліс. І вже суттєво переполовинили молоді дуби, соснові та вільхові рощі. Жителі села Черче Камінь-Каширського району згуртувалися і цілою громадою проганяють безбожних дереворубів.

Село Черче чи не єдине в Україні, яке взялося воювати за своє – за ліс, який садили їхні діди. А зараз безбожно і бездумно вирубують лісівники задля наживи.

Минулого року селяни забили на сполох і зателефонували журналістам. Мовляв, допоможіть, бо скоро усе вирубають. На деякий час розголос зупинив лісівників, проте навесні вони активізувалися з новими силами. З'явилося більше одинадцяти нових пенькових галявин і вже відбиті гектари здорового, молодого лісу під майбутні порубки.

Люди знову звернулися до журналістів, як до останньої інстанції. Селяни кажуть, що сільський голова дає погодження на вирубку, а поліція охороняє лісівників, а не ліс. Люди влаштували чергування. Збираються групами і патрулюють. Перепиняють лісовози, розвантажують їх, і не дозволяють вивозити дерево.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку легковик збив велосипедиста

У Луцьку нищать і заклеюють борди з рекламою Зеленського, Порошенка – не чіпають

Нищать та заклеюють. Напередодні другого туру виборів у Луцьку з білбордів зникла реклама від кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

До дня так званої "тиші перед виборами" ще є трохи часу, а у Луцьку вже масово прибирають з білбордів рекламу від кандидата у президенти України Володимира Зеленського. І лише від нього. Такі дії тривають по всьому місту. Лучани обурюються тому, що відбувається і навіть надіслали телеканалу відзняте відео. 

Тож ми вирушили з’ясувати, у чому справа. Так на вулиці Глушець ми помітили, як біля борда, на якому в характерній стилістиці команди Зе була розміщена реклама з гаслом "Кінець епохи бідності", проводили слідчі дії правоохоронці. У той же час робітники здирали рекламу та заклеювали її білим папером. На запитання, що ж тут відбувається, чіткої відповіді не прозвучало. Якщо поліцейські від коментарів узагалі відмовилися, то робітники кілька слів таки сказали, хоча й не забажали вказувати на яку фірму працюють.

Читайте також: На Волині "волонтерів" Порошенка впіймали на роздачі "чорнухи" проти Зеленського (фото, відео)

У Луцьку під час повороту перекинувся автомобіль

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13 години в Луцьку.

Зазначається, що на повороті з вулиці Будівельної на Мамсурова перекинувся автомобіль "Рено". Аварія сталася близько 13 години.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook