У місті на Волині обстріляли маршрутку, Лучанина, який зарубав дружину та доньку, вбив 19-річний співкамерник, «Бразильський серіал»: валютник напозичав 500 тисяч доларів, після того, як знайшли в Луцьку, він знову зник (відео) – такими були головні новини Волині у четвер, 12 серпня.

Читайте також: На Волині на міжміські автобуси хочуть запровадити електронний квиток

Лучанина, який зарубав дружину та доньку, вбив 19-річний співкамерник

Лучанина Василя Пилипюка, який 20 липня зарубав сокирою дружину і доньку, вбив 19-річний ув’язнений. Чоловік помер унаслідок больового шоку, отриманого у результаті внутрішніх травм.

Як повідомляють джерела, у результаті розтину стало відомо, що у чоловіка численні переломи ребер. Утім, серце Василя Пилипюка зупинилось внаслідок больового шоку.

Свою вину у скоєному визнав 19-річний співкамерник лучанина.

«Бразильський серіал»: валютник напозичав 500 тисяч доларів, після того, як знайшли в Луцьку, він знову зник (відео)

У Вінниці кілька осіб, які займаються обміном валют, стверджують, що стали жертвами шахрайських дій свого колеги по бізнесу – 34-річного Володимира Казьміна. Чоловік зайняв у 11 людей близько 500 тисяч доларів, а після того, як його знайшли, знову зник разом із рідними.

Як розповів підприємець із Вінниці Анатолій Л., з Володимиром він був знайомим упродовж двох років – був з ним у довірливих стосунках, як і з рештою колег, які працюють в цьому бізнесі. Нерідко бували випадки, коли доводилося один одному позичати великі суми, якщо самотужки не вдавалося провести великі операції.

Напередодні раптового зникнення Володимир Казьмін позичив у нього 70 тисяч доларів, які обіцяв повернути наступного дня. Але зранку на зв’язок не вийшов. Ба більше, і він, і його дружина видалили свої акаунти в соцмережах.

Читайте також: П'яний волинянин пропонував 200 євро хабара поліцейським

Невдовзі Анатолій з’ясував, що позичив велику суму зниклому колезі не тільки він, але й іще з десяток валютників. Вони поїхали до будинку родини Казьміних за 10 кілометрів від Вінниці, але побачили там тільки голі стіни.

Заяву в поліції про шахрайство приймати відмовилися. У стосунках валютників правоохоронці побачили тільки спір у цивільно-правових відносинах, який потрібно вирішувати в суді.

Лише після того, як донька від дружини Володимира написала заяву про зникнення своєї мами, вітчима і маленького братика, поліція оголосила сім’ю в розшук. Знайти втікачів вдалося у Закарпатській області. Однак затримувати їх не стали – кримінального провадження за шахрайство не було відкрито.

На Закарпатті Володимир Казьмін та його сім’я не затрималися – терміново переїхали до Луцька. Саме там їх самотужки розшукали кредитори.

Перед тим, як вийти на розмову з колишніми колегами по бізнесу, утікач двічі викликав патрульну поліцію, але його «гості» поводилися стримано і хотіли лише поговорити. Зрештою, розмова відбулася і її зафіксували на відео.

У місті на Волині обстріляли маршрутку

12 серпня, у мікрорайоні Ковель-2 на вулиці Богдана Хмельницького невідома особа обстріляла маршрутку №26 сполученням вул. Модеста Левицького – вул. Василя Стуса.

Інцидент трапився приблизно о 17:10. Маршрутка рухалася від вулиці Василя Стуса на вулицю Богдана Хмельницького – в сторону залізничного вокзалу. На автобусній зупинці біля колишньої вузлової лікарні і пролунав постріл, нібито з пневматичної зброї. Куля потрапила у пасажирське вікно зі сторони водія. На щастя, ніхто не постраждав.

Хто стріляв – невідомо. Кажуть, що постріл міг бути з автомобіля, який проїхав повз маршрутку, або з приватного житлового сектору.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook