"Ви вживали? Від вас неприємно пахне!": у луцькому "Проліску" розгорівся новий скандал із керівництвом центру; Патрульні врятували жорстоко побиту волинянку; У Луцьку знайшли викрадене авто; Бомбардування та залпи ракет: волинян попереджають про небезпеку під час авіанавчань; На Волині буревій зірвав дах нещодавно відремонтованої школи − такими були головні новини Волині та Луцька 13 березня.

Читайте також: У луцькій багатоповерхівці безхатьки підпалили підвал (Фото)

"Ви вживали? Від вас неприємно пахне!": у луцькому "Проліску" розгорівся новий скандал із керівництвом центру

Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю "Пролісок", що знаходиться у місті Луцьк на вулиці Кравчука, 6 знову вляпався у скандал. Нагадаємо, що нещодавно у закладі стався неприємний інцидент, після якого з "Проліска" звільнилося двоє працівників. Як повідомлялося раніше, директор Центру Олександр Стельмащук разом із головним бухгалтером Оксаною Сліпчукнезаконно преміювали себе та наближених до себе осіб на десятки тисяч гривень, після чого у закладі відбулася маса перевірок та ним зацікавились ЗМІ.

Отож, після того, як з Центру звільнилися заступник директора та методист, їхні місця зайняли інші люди – сестра того самого директора Олександра Стельмащука Руслана Мотовильськата екс-головний лікар луцького хоспісу Володимир Бачинський.

Проте, працівники "Проліску" абсолютно незадоволені новими колегами, які, за їхніми словами, дозволяють собі некоректну поведінку.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку субсидіанти "штурмують" відділення Ощадбанку (відео)

Патрульні врятували жорстоко побиту волинянку

У Ковелі патрульні врятували жінку з відкритою раною голови.

Подія трапилася 12 березня, близько 18 години, з вулиці Володимирської у Ковелі, патрульні отримали повідомлення про тілесні ушкодження. Жінка нерозбірливо сказала, що її побили і кинула слухавку.

Патрульним швидко передали це завдання, і за кілька хвилин ті були на місці. Картина, яку застали, виявилась невтішною: у жінки була відкрита рана голови, з якої йшла масивна кровотеча.

До того ж вона час від часу втрачала свідомість. Патрульні негайно викликали медиків, а там часом наклали потерпілій для зупинення крові тугу пов’язку та перевернули на бік і так притримували до прибуття швидкої допомоги.

"Уся необхідна домедична допомога була надана в повному обсязі. Поки за 10 хвилин прибули медики, життя 31-річної жінки було врятоване. Її шпиталізували до міської лікарні Ковеля", – розповів командир взводу Сергій Левщук

Читайте також: У Луцьку голий чоловік хотів стрибнути з даху будинку

У Луцьку знайшли викрадене авто

У Луцьку виявили транспортний засіб, який перебував у розшуку.

Так, автомобіль Mercedes Benz зупинили за порушення ПДР. Вже під час перевірки було встановлено, що авто перебуває у розшуку.

Окрім цього, 42-річний водій уже мав проблеми із законом за незаконне заволодіння транспортним засобом.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу.

Автомобіль вилучено на арештмайданчик.

Читайте також: "Її кров на ваших руках", – бабуся замордованої волинянки Каті Литкіної

Бомбардування та залпи ракет: волинян попереджають про небезпеку під час авіанавчань

У селі Поворськ Ковельського району, протягом 14-15 березня, пройдуть навчання військової авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (скиданням бомб, пуски ракет).

За словами начальника авіаційного полігону, майора Олександра Балтяна навчання пройдуть в день та вночі.

Так, як територія авіаційного полігону складає близько 25 тис. гектарів і розміщений в межах 3-х районів Волинської області (Ковельський, Камінь-Каширський, Маневицький) є небезпека для цивільного населення потрапити в зону дії ураження вибухових речовин.

Тож, аби не сталося біди, волинян просять бути максимально обережними.

Читайте також: У Луцьку автомобіль врізався у дерево

На Волині буревій зірвав дах нещодавно відремонтованої школи

Напередодні через негоду над спортивною залою Топільненської школи у Рожищенському районі зірвало дах. За словами заступниці директора з виховної роботи Наталії Клімович, це трапилося о 8-ій годині ранку. 

Керівник підприємства, який займається ремонтом Олег Ковальчук каже, що відновлюватимуть частину даху упродовж двох тижнів, – йдеться в сюжеті Суспільного.

"Була присутня в своєму кабінеті, збиралася йти на урок. Сіла заповнювати журнал і здійнявся великий штурм вітру, я спочатку навіть не зрозуміла, що сталося. Спочатку злякалася, адже одним поштовхом підняло і за лічені секунди поклало і все", – розповідає Наталія Клімович. 

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook