У Луцьку посеред вулиці ледве не зарізали чоловіка; У Луцьку агресивний ротвейлер напав на маленьку дитину; На Волині розшукують ґвалтівника; На Волині ліцеїст захворів на COVID-19, клас – на самоізоляції; Волинські патрульні врятували чоловіка, який втратив свідомість; Волинські спортсмени-олімпійці отримали квартири у Луцьку; На Волині представили нового головного прокурора області; У центрі Луцька виявили величезне звалище відходів; Повідомили деталі кривавої різанини у Луцьку – такими були головні новини Волині 14 вересня.

Читайте також: "Таємниці Луцька": визначили переможців конкурсу юних художників

У Луцьку посеред вулиці ледве не зарізали чоловіка

У Луцьку молодий чоловік отримав ножове поранення. Інцидент стався на вулиці Ковельській, вчора, 13 вересня.

Чоловіка з колото-різаною раною було доставлено в Луцьку міську клінічну лікарню.

Як стало відомо, постраждалий чоловік 1987 року народження, житель міста Луцька.

Інформацію підтвердили у пресслужбі волинської поліції, зазначивши, що дійсно в ніч 13 вересня був поранений чоловік. Наразі причетні до справи затримані.

У Луцьку агресивний ротвейлер напав на маленьку дитину

У Луцьку минулих вихідних на Привокзальній площі агресивний ротвейлер напав на чоловіка з маленькою дитиною. Про це повідомляє військова частина НГУ м. Луцька у Facebook.

Начальник військового наряду старший сержант Тарас Боярчук каже, гвардійці побачили, що вулицею рухається чоловік з дитиною років трьох-чотирьох, а позаду них – ротвейлер. Пес був без повідка і намордника. Господаря теж поруч не спостерігали. Раптом собака напав на чоловіка. Той, зі свого боку, взявся рятувати дитину.

Читайте також: На Волині викрали Mercedes-Benz (фото)

На Волині розшукують ґвалтівника (фото)

На Волині розшукують чоловіка, котрий підозрюється у зґвалтуванні.

Правоохоронці встановлюють місце знаходження громадянина Джама Івана Петровича, 21.01.1988 р.н., жителя села Годомичі, вулиця Шкільна, 24.

Чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування).

На Волині ліцеїст захворів на COVID-19, клас – на самоізоляції

На Волині у учня підтвердили коронавірусну інфекцію COVID-19, через це весь клас пішов на самоізоляцію.

Учень Нововолинського ліцею №8 хворий на коронавірус. Цілий клас, разом із вчителями, які контактували із хворим, відправили на самоізоляцію. А садок №3 досі зачинений. За всіма іншими ведуть спостереження.

Начальниця управління освіти Ольга Лакиш повідомила, що тести, які отримали хворі працівники, підтвердили у них COVID-19. Нині вони здорові, проте повинні дочекатися негативного тесту і тоді приступати до роботи.

Волинські патрульні врятували чоловіка, який втратив свідомість (відео)

Патрульні надали домедичну допомогу чоловіку, який втратив свідомість неподалік стаціонарного поста. Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

В суботу, під час несення служби на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, 127 км + 700 метрів, патрульним повідомили, що в напрямку міста Луцьк, на узбіччі дороги, лежить літній чоловік без ознак свідомості.

Поліцейські Сергій Ковальчук, Сергій Воробей та Ілля Копитюк одразу прибули на місце, почали надавати домедичну допомогу та привели чоловіка до тями.

Читайте також: Бив вогнегасником по голові: на Волині затримали зухвалого розбійника (фото)

Волинські спортсмени-олімпійці отримали квартири у Луцьку (фото)

Майстер спорту України Міжнародного класу з веслування на байдарках та каное Юрій Вандюк та два Майстра спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики Ірина Климець та Олена Собчук – віднині власники житла у Луцьку.

Ордери на квартири в сучасній новобудові на вулиці Арцеулова, 1а вони отримали сьогодні під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту, повідомляє Луцька міська рада.

Документи їм вручили радник міського голови Луцької міської ради Ігор Поліщук, голова обласної ради Ірина Вахович та радник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Бизов.

На Волині представили нового головного прокурора області

У понеділок, 14 вересня 2020 року, Перший заступник Генерального прокурора Роман Говда представив колективу Волинської обласної прокуратури нового керівника – Віктора Тимчука.

"Завершився другий етап реформування органів прокуратури України, з 11 вересня 2020 року почали функціонувати обласні прокуратури. Усі ви успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності. І надалі прокуратура має працювати ефективно, не заради показників, а заради громадян. Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи", – зауважив Роман Говда, представляючи нового обласного керівника.

У центрі Луцька виявили величезне звалище відходів (фото)

Величезне звалище будівельних відходів на території загального користування влаштував житель будинку №4 по вулиці Кривий Вал.

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено та зафіксовано факт складування будівельного сміття (бій цегли, пісок, дошки, щебінь та ін.) за межами будівельного майданчика у невизначеному для цього місці під час проведення будівельних робіт у своєму помешканні.

По даному факту, інспектором було складено протокол про адміністративне правопорушення та видано припис згідно Правил благоустрою міста Луцька, з вимогою вивезти будівельне сміття у відведене місце та привести територію за межами будмайданчика у належний стан.

Читайте також: На шахті на Волині важко травмувався гірник

Повідомили деталі кривавої різанини у Луцьку

У ніч на неділю, 13 вересня, по вулиці Ковельській у Луцьку сталася різанина.

Під час конфлікту правопорушник вдарив 32-річного лучанина ножем. Постраждалого госпіталізували.

Поліцейські оперативно встановили, що злочин вчинив не судимий 37-річний житель обласного центру.  Його затримали у порядку ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook