Залишилась маленька донечка: у Польщі помер молодий волинянин, рідні не можуть привезти тіло; У Луцьку на мосту легковик в'їхав у тролейбус; У Луцьку більше 10 будинків залишилися без гарячої води та п'ять – без тепла; На Волині від коронавірусу померло чотири людини; Померла німецька благодійниця, яка допомагала Волині; Виявили масштабний склад з фальсифікованим алкоголем, який постачали на Волинь; На яких автомобілях їздять п'яні водії на Волині: антирейтинг порушників; У Луцьку сформують громадську раду при міському голові – такими були головні новини Волині 16 січня.

Читайте також: У Луцьку розшукали зниклу 67-річну бабусю

Залишилась маленька донечка: у Польщі помер молодий волинянин, рідні не можуть привезти тіло

У Польщі під час шестигодинної годинної операції 14 січня цього року помер житель міста Володимир-Волинський Вадим ГУСМАНОВ, 1985 року народження. У нього залишилася неповнолітня донечка. Про це просить сусідка родини Вікторія Гнатюк у Facebook.

Батьки, які поховали онука, котрий трагічно загинув кілька років тому, тепер оплакують сина, тіло якого не мають можливості перевезти додому, оскільки нема таких коштів. На перевезення потрібно 3 тисячі доларів.

Рідні з молитвою у серці звертаються до небайдужих людей допомогти зібрати небхідну суму, щоб тіло Вадима Гусманова доставити в Україну і поховати.

У Луцьку на мосту легковик в'їхав у тролейбус (фото)

У Луцьку на мосту, що з’єднує проспекти Соборності та Перемоги, сталася дорожньо-транспортна аварія за участю тролейбуса та автомобіля. Фото з місця події опублікував у фейсбуці Влад Зайчук.

В аварію потрапив тролейбус, який курсує маршрутом № 1. Зіткнулися два транспортні засоби сьогодні, 16 січня, ввечері.

Як видно з фото, легковик зазнав значних механічних пошкоджень – передній бампер повністю розбитий.

Читайте також: У Луцьку розшукують водія, який наїхав на припарковане авто (відео)

У Луцьку більше 10 будинків залишилися без гарячої води та п'ять – без тепла

У Луцьку через аварію 12 будинків залишилися без гарячої води, ще 5 – без опалення. Про це інформує ДКП "Луцьктепло".

Через витік на теплових мережах котельні на просп. Відродження, 15 тимчасово з 05:40 було зупинено роботу даної котельні. З 09:00, після того, як було визначено місце витоку та було перекрито аварійну ділянку, роботу котельні та надання послуги з централізованого опалення було відновлено для усіх споживачів, окрім житлових будинків на просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16.

На місці витоку зараз працює аварійна бригада підприємства. Відновлення послуги для 5 будинків – сьогодні впродовж дня після завершення робіт.

На Волині від коронавірусу померло чотири людини (статистика по районах)

За минулу добу на Волині зареєстрували 204 випадки захворювання на COVID-19. За добу від коронавірусу померли 4 людини. Про це інформує Волинська ОДА.

Нові випадки виявили: м. Луцьк – 64,  Луцький район – 14, м. Нововолинськ – 10, Володимир-Волинський район – 32, Горохівський район – 24, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 18, Ковельський район – 12, Локачинський район – 1, Любешівський район – 5, Маневицький район – 11, Ратнівський район – 5, Рожищенський район – 3, Старовижівський район – 1, Турійський район – 2.

Читайте також: Повідомили, де та коли відбудеться велике освячення води у Луцьку

Померла німецька благодійниця, яка допомагала Волині

Відійшла у вічність чудова людина та благодійниця, яка допомогала Волині Ульріке Бооз. Про це повідомляє Ковельське МТМО у Facebook.

Подружжя Вольфганг та Ульріке Бооз, представники Мальтійської служби допомоги міста Шверте (Німеччина). Адміністрація медзакладу висловлює співчуття керівнику Мальтійської служби допомоги Вольфгангу Боозу з приводу тяжкої втрати смерті дружини Ульріке.

Виявили масштабний склад з фальсифікованим алкоголем, який постачали на Волинь

У Рівному податкова міліція Волині викрила підпільний склад-магазин фальсифікованого алкоголю відомих торгових марок вітчизняного виробництва. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

Інформують, що в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 204 та чт.199 КК України, здійснили комплекс заходів з метою встановлення шляхів надходження фальсифікованих алкогольних напоїв на територію Волинської області.

В результаті виявили складське приміщення, яке перебувало в користуванні жительки Рівненщини, та провели санкціонований обшук.

Читайте також: У місті на Волині горіла квартира у будинку

На яких автомобілях їздять п'яні водії на Волині: антирейтинг порушників

Патрульну поліцію Волині час від часу запитують на яких автомобілях найчастіше їздять нетверезі. Тому відділ аналітичного забезпечення підготував, так би мовити, антирейтинг порушників. У поліції зазначають, що для складення рейтингу не враховували моделі та рік випуску.

Проаналізували протоколи складені патрульними на нетверезих водіїв за 2020 рік.

Отже, перше місце у рейтингу займє ВАЗ – 115 протоколів; 2. Volkswagen – 99 протоколів; 3. Mercedes-Benz – 83 протоколи; 4. Opel – 69 протоколів; 5. Renault – 54 протоколи; 6. Audi – 49 протоколів; 7. Skoda – 35 протоколів; 8. Ford – 34 протоколи; 9. BMW – 27 протоколів 10. ЗАЗ – 25 протоколів.

У Луцьку сформують громадську раду при міському голові

У Луцьку з метою координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультації з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики та вирішення проблем міста, забезпечення прозорості у діяльності міської ради та її виконавчих органів сформують громадську раду. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших не підприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, подавати заявки для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Луцькому міському голові.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook