У Луцьку в банку раптово помер чоловік, Волинянка та ще двоє спільників виготовляли та збували наркотики, У Луцьку − ДТП, від удару автівка вилетіла на тротуар та збила жінку, На Волині у річці знайшли тіло молодого хлопця, якого розшукували – такими були головні новини Волині у четвер, 16 січня.

Читайте також: Тяжкопораненому бійцю з Луцька медики врятували життя у Дніпрі

Волинянка та ще двоє спільників виготовляли та збували наркотики

Волинянка та ще двоє чоловіків виготовляли та збували наркотики.

До складу групи входили двоє киян та волинянка, які у 2019 році налагодили в Києві виготовлення амфетаміну й збували його на території столиці України та Волинської області.

Викрили злочинну діяльність групи в жовтні 2019 року працівники Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Під час проведених правоохоронцями обшуків в оселях членів групи вилучено психотропи, а також спеціальний хімічний посуд та речовини, які використовувались для синтезу амфетаміну, банківські картки, мобільні телефони та грошові кошти.

На вилучене майно накладено арешт.

У Луцьку − ДТП, від удару автівка вилетіла на тротуар та збила жінку

У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода з потерпілою.

Учора, 15 січня, близько 14 години в Луцьку зіткнулися автомобілі "BMW 520I" та "Mercedes Benz 190D". Внаслідок ДТП постраждала перехожа, її госпіталізували.

Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль "BMW", за кермом якого перебував 24-річний житель обласного центру, виїжджаючи з двору будинку по вулиці Чорновола на проїжджу частину дороги по вулиці Липинського, зіткнувся з автомобілем "Mercedes Benz" під керуванням 29-річного лучанина.

У результаті ДТП автомобіль "Mercedes Benz" відкинуло на тротуар внаслідок чого він травмував перехожу. Нею виявилася 38-річна місцева жителька. Потерпілу госпіталізували у нейрохірургію міської клінічної лікарні.

На Волині у річці знайшли тіло молодого хлопця, якого розшукували

На Волині у річці знайшли тіло молодого хлопця, якого розшукували.

У річці Лютиця в Рожищенському районі знайшли тіло 19-річного хлопця Дмитра Власюка

Тіло хлопця знайшли 16 січня.

Читайте також: Відійшов у вічність заслужений працівник Луцького авіаційного підприємства

У Луцьку в банку раптово помер чоловік

Відвідувачу центрального відділення "ПриватБанку", що у Луцьку, раптово стало зле. Працівники відділення почали надавати чоловіку допомогу, "швидка" прибула вчасно, проте реанімаційні заходи, які проводили протягом пів години, не дали результату – чоловік помер.

Чоловік прийшов у центральне відділення банку, що на проспекті Відродження, аби скористатись терміналом. Раптово йому стало зле, чоловіку почали надавати допомогу працівники банку та відразу викликали швидку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook