В авто була вагітна жінка та малолітня дитина: на Волині сталася велика аварія за участю сина першого заступника мера; У Луцьку суворо посилюють карантин, що закриють; Світязь наповнюється: у мережі опублікували фото та відео "перлини" Волині; "Сиджу вдома на лікарняному в ізоляції": лікар Волинської обллікарні здав тест на коронавірус; У Луцьку, попри всеукраїнський карантин, на авторинок з'їхались продавці; Волинські рятувальники продовжують евакуйовувати людей з польського кордону – такими були головні новини Волині 19 березня.

Читайте також: На Волині у молодого чоловіка викрали автомобіль, поки той був за кордоном

В авто була вагітна жінка та малолітня дитина: на Волині сталася велика аварія за участю сина першого заступника мера (фото)

18 березня у Ковелі на перехрепсті вулиць Варшавської та Відродження сталася аварія.

Поблизу автобусної зупинки "Сільмаш" водій позашляховика "Mitsubishi L200" на великій швидкості в’їхав у легковий автомобіль "Citroen C-Elysеe", що рухався попереду. Той від удару врізався у легковик ВАЗ-2106, що зупинився на червоний сигнал світлофора.

У Луцьку суворо посилюють карантин, що закриють

Депутати Луцької міської ради відкоригували раніше прийняте рішення про карантин.

Зокрема, вони внесли зміни до рішення Луцької міської ради від 16.03.2020 №72/4 "Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19". 

Отже, до переліку закладів, які підлягають закриттю увійшли магазини автозапчастин, побутової хімії, техніки та засобів мобільного зв’язку, будівельних магазинів, крім роботи з доставки товару.

Читайте також: У Луцькраді повідомили, як каратимуть підприємців, які порушуватимуть карантин

Світязь наповнюється: у мережі опублікували фото та відео "перлини" Волині

На озері Світязь фіксують поступове підвищення рівня води.

Про різке обміління вголос заговорили влітку 2019 року. Фахівці назвали різні причини такого явища: масове буріння свердловин і копання ставків на подвір’ях місцевих жителів, вирощування лохини, розробка Хотиславського кар’єру в Білорусі, безсніжні зими й посушливі весняно-літні місяці.

Наприкінці січня стало відомо, що рівень води піднявся на 6 сантиметрів.

"Сиджу вдома на лікарняному в ізоляції": лікар Волинської обллікарні здав тест на коронавірус

Завідувач відділення пульмонології Волинської обласної клінічної лікарні Олег Яковенко захворів на ГРВІ та здав тест на COVID-19. Про це медик повідомив на своїй сторінці у мережі.

Олег Яковенко повідомив, що захворів на ГРВІ та сидить вдома на лікарняному в ізоляції. Крім того, він описав перебіг хвороби та лікування.

Читайте також: У Луцьку вже є експрес-тести на коронавірус (відео)

У Луцьку, попри всеукраїнський карантин, на авторинок з'їхались продавці

У Луцьку, попри всеукраїнський карантин і обмежувальні заходи на авторинок приїхали продавці. Поліція провела з ними роз’яснювальну роботу і зрештою вони роз’їхались.

Зазначимо, що чимало автомобілів, які продають на ринку – привезені з Європи, де зараз лютує смертельний коронавірус.

Повідомлення про те, що на авторинку триває торгівля надійшло вранці. Натомість в телефонній розмові директор ринку запевнив, що ринок не працює. Проте поліцейські поїхали перевірити цей факт.

Волинські рятувальники продовжують евакуйовувати людей з польського кордону (фото)

За два дні, 17-18 березня, українські рятувальники допомогли повернутися 1295 українцям, які застрягли на польському кордоні.

Рятувальники у Волинській області на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин" транспортували 741 громадян України. На пунктах пропуску "Рава-Руська-Гребенне" та "Краковець-Корчова" підрозділи ГУ ДСНС у Львівській області організували перевезення громадян, транспортом ДСНС перевезено 554 людей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook