Моторошна аварія на Волині: загинув громадянин Польщі, семеро людей травмованих, троє з них – діти; молодика з Вараша, що зник під час відпочинку на Волині, шукають водолази; у Луцьку п'яна жінка з пляшкою алкоголю та з двома дітьми їздила вулицями міста; на Волині під час відпочинку на озері зник молодий хлопець ; у луцькому реабілітаційному центрі для нарко- і алкозалежних − обшуки – такими були головні новини Волині у середу, 19 червня.

Читайте також: У Луцькому районі сталася ДТП за участі автомобіля "Mazda" та "Жигулі"(фото)

Моторошна аварія на Волині: загинув громадянин Польщі, семеро людей травмованих, троє з них – діти

Сьогодні вранці на автодорозі, сполученням "Київ – Ковель – Ягодин", поблизу села Уховецьк Ковельського району автомобіль "Fiat Ducato" зіткнувся із легковиком "Citroen C4". У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали.

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля "Fiat Ducato" перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем "Citroen C4", під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща.

Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля "Fiat Ducato", серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

Детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: У Луцьку перед пішохідним переходом зіштовхнулись дві автівки (фото)

Молодика з Вараша, що зник під час відпочинку на Волині, шукають водолази

До пошуку заробітчанина з Вараша Михайла Демидчика, який зник на волинському озері, задіяли водолазів.

Попередня версія правоохоронців – утоплення.

Нагадаємо, що у неділю, 16 червня, на свято Трійці, чоловік разом із двома колегами поїхав на озеро в місто Нововолинськ, де Михайла й бачили востаннє. Під час відпочинку хлопці розійшлися на 15 хвилин, але Демидчик так і не повернувся до гурту. Поблизу озера його також не знайшли, а на гукання компанії відповіді не було. Тоді і викликали поліцію.

Днями до пошуку задіяли і водолазів. Відомо, що вчорашні пірнання жодних результатів не дали, через мутну і брудну воду видимість дуже погана, продовжать сьогодні.

Рідні і досі сподіваються побачити Михайла живим, тому усіх, кому відома будь-яка інформація щодо місця перебування Михайла Демидчика, закликають зателефонувати: 0968511026 або 102.

Читайте також: Нестерпний запах та бруд: лучанин розвів антисанітарію та тарганів (фото)

У Луцьку п'яна жінка з пляшкою алкоголю та з двома дітьми їздила вулицями міста

Цієї ночі у Луцьку парульні зупинили автомобіль ЗАЗ Fozra, водійка якого порушила ПДР та була у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Керувала автомобілем жінка, в якої сильні ознаки сп’яніння були помітні одразу. До того ж, разом з нею перебували така ж нетвереза подруга та двоє малолітніх дітей, повідомляє патрульна поліція Волинської області.

У жінки виявили 2,26 проміле алкоголю, що в 11 разів вище допустимої норми.

Жінка навіть витягувала 200 гривень та хотіла надати поліцейським, однак відмовилась від ідеї після попередження про кримінал. У салоні її авто виявили пляшки з-під алкоголю.

"Що я зробила?", "Що поміняється?", "Я їхала додому", − не розуміла громадянка.

Патрульні встановили, що вона вже позбавлена права керування на 1 рік ще в лютому. 

Відповідно, цього разу оформили протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, що передбачає позбавлення права керування на 3 роки та штраф 20 400 гривень. Також винесли постанову за керування без документів.

Подбали інспектори і про дітей порушниці: вони зателефонували до її тверезого знайомого, який доставив діток до бабусі, адже мати ними взагалі не цікавилась. Також патрульні написали відповідний рапорт на працівників ювенальної превенції, долучивши відео з нагрудних камер, аби цій сім’ї приділили посилену увагу і перевірили умови проживання.

Читайте також: Молодих волинянок намагалися вивезти у сексуальне рабство (фото)

На Волині під час відпочинку на озері зник молодий хлопець

У Нововолинську 16-го червня на міському озері зник 26-річний хлопець Михайло Демидчик. На березі залишився одяг та документи.

Ймовірна версія зникнення – утоплення в озері. У поліції повідомили, що луцькі водолази 17-го червня дослідили дно водойми, але тіло не було знайдене. 19-го червня пошуки продовжать.

Сестра зниклого розповіла, що хлопець з Рівненської області, приїхав у Нововолинськ на роботу для будівництва торговельного центру. Просить за наявності будь-якої інформації телефонувати за номером 096 85 11 026.

Перед зникненням хлопець відпочивав на озері з компанією друзів. Вони відійшли в магазин, коли прийшли побачили на березі  одяг Михайла. Друга не знайшли, повідомили в поліцію.

Читайте також: У Луцьку затримали наркоманів на дитячому майданчику

У луцькому реабілітаційному центрі для нарко- і алкозалежних − обшуки

У Луцьку в клінці "Ренесанс", яка розміщена на вулиці Володимирській, 72, правоохоронці проводять обшуки.

Зазначимо, клініка займається лікуванням наркотичних і алкозалежностей.

В клініці зазначають, що в них захоплюють реабілітаційний центр.

Під стінами будівлі зібралося чимало людей.

Про причини і деталі обшуку поки що не повідомляють.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook