До домівок луцьких муніципалів о 6:30 намагалася увірватися поліція, аби віддати повістки; У Луцьку автобус №26 змінить схему руху; У Луцьку військові льотчики отримають власне житло; Відомо, де і коли прощатимуться з відомим волинським лікарем; Луцькі базарники не дають вивезти МАФи тим, хто хоче добровільно переїхати − такими були головні події Волині та Луцька у середу, 19 лютого.

Читайте також: Кабмін призначив головою Рожищенської РДА депутата Луцькради

До домівок луцьких муніципалів о 6:30 намагалася увірватися поліція, аби віддати повістки

У департаменті муніципальної варти Луцької міськради заявили, що працівники поліції за трьома адресами шукали працівників департаменту, аби вручити їм повістки.

Сьогодні (19 лютого), за трьома адресами о 6:30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами (порушуючи режим тиші, але мабуть про такий вам не відомо).

Спочатку ви вдерлися до одного з наших співробітників о 6:20, щоб вручити повістку, але як виявилося, що повістка не йому. Злякали дружину нашого працівника. Поплутали?! Чи знову халатність в документах?!

Ще за двома адресами працівники поліції гримали у двері людям шукаючи (приблизно за такими адресами) наших інспекторів (зателефонували на лінію ГШР і повідомили про дані факти лучани).

Читайте також: У Луцьку не працює частина Старого ринку, а підприємці продають свої контейнери (фото)

У Луцьку автобус №26 змінить схему руху

Маршрут №26 заїжджатиме на вулиці Винниченка, Шопена та проспект Волі.

Як розповів керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, аби задовольнити потреби мешканців району Вишків у пасажирських перевезеннях запропоновано внести зміни в схему руху автобусного маршруту №26.

Так, до маршруту автобусу №26 включать вулиці Винниченка, Шопена та проспект Волі.

Автобус №26 відтепер курсуватиме за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямках: Селищна, Героїв УПА, Стрілецька, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місце міжзмінного відстою на вул. Селищній).

Читайте також: Лучани просять збільшити кількість громадського транспорту

У Луцьку військові льотчики отримають власне житло

Льотчики, які дислокуються у Луцьку, загалом отримали уже більше 60 квартир. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 19 лютого.

Керівник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства міськради Геннадій Козюта зазначив, що в число службового житла Луцького гарнізону включать 20 квартир у будинку на вул. Глушець, 40.

Зокрема, мова йде про надання житла для військових льотчиків

Раніше військові льотчики вже отримали 49 квартир у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку будівельникам збільшать зарплати

Відомо, де і коли прощатимуться з відомим волинським лікарем

Донька відомого волинського акушер-гінеколога та засновника медцентру "Клініка доктора Цюха" Миколи Цюха – Іванна Цюх повідомила, коли прощатимуться з покійним.

Іванна Цюх зазначає, що тіло Миколи Федоровича для прощання буде знаходитися у Храмі Святителя Феодосія Чернігівського за адресою: місто Луцьк, вулиця Володимирська, 70 з 14 години сьогодні, 19 лютого, і до завтра до 10 години.

"Далі поїдемо у село Озліів Млинiвського району, де поховані його батьки. Панахида – сьогодні, о 19-ій годині у храмі", – пише дочка.

Також вона просить замість штучних квітів чи вінків, зробити пожертву бідним або хворим на Славу Богу.

Читайте також: Помер екс-суддя Волинського обласного суду

Луцькі базарники не дають вивезти МАФи тим, хто хоче добровільно переїхати (фото, відео)

У Луцьку, базарники на Центральному ринку блокують роботу муніципальної варти, котрі хочуть вивезти МАФи тим підриємцям, які  бажають в добровільному порядку перевезти свої конструкції.

Базарники закрили ворота. На територію ринку не впускають техніку, звичайних людей і навіть самих ФОПів, які мають там майно. 

"Поліція належним чином не може забезпечити ОГП, окрім того, змусила техніку покинути ринок.

Вчора підприємці заявляли, що всі, хто хоче вивезти свої контейнери, хай це роблять з 9.00 до 16.00. І?!.....

Люди витратили кошти на залучення техніки і не можуть забрати свої об’єкти", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook