Волинська обласна організація президентської партії БПП "Солідарність" виявила хлопця, який 15 лютого напав з ножем на агітаційну палатку Петра Порошенка у Луцьку. Тоді зловмисник порізав тканину намета і втік місця події.

Залишати цю історію незакінченою було б взагалі нерозумно. Але у волинській БПП обрали найбільш провальний варіант завершення історії: хлопець прийшов сам у штаб і покаявся.

Читайте також: На Волині вантажівка провалилась під землю біля заводу (фото)

Луцький комуніст Михайло Кононович, відомий своїми скандальними антиукраїнськими заявами та акціями, виступив на російському телебаченні у ролі експерта у ток-шоу, де обговорювалась тема створення Православної церкви України.

Лучанин заявив, що церкви ПЦУ стоять практично порожні, в той час як "море" прихожан Московського патріархату заповнюють саморобні "теплички".

Читайте також: Онкохвора мама трьох дітей з Волині, яка боролася із смертельною хворобою, померла

У селі Раків Ліс Камінь-Каширського району перша церква була збудована в 1783 році, але храм згорів, його відбудували в 1914-му. З 1961-го- по 1983 рік церква не діяла, богослужіння тут не проводились. В 1984 храм відкрили. Через 13 років його знову довелося відновлювати: буревій 1997-го зруйнував купол. За реставрацію тоді взявся місцевий священик Микола Смолярчук. Він, до слова, править тут ось уже більше 20-ти років, 4 роки тому прийшов служити отець Ростислав. Люди нового батюшку прийняли, навіть дали йому будинок, а зараз отець Ростислав не хоче переходити в новостворену Православну церкву України.

Читайте також: У Луцьку вантажівка протаранила легковик (фото)

У Києві затримали жінку, яка підозрюється у шахрайстві та знаходиться у розшуку Луцьким відділом ГУНП у Волинській області.

В автомобілі була подружня пара. Їх переслідували Шевченківські правоохоронці, тому що 44-річна Тетяна Миколаївна Польська (пасажирка Toyota) − особа, яка переховується від органів досудового слідства. Чоловік, який був за кермом, вирішив, що він проскочить поміж автівок, але не вийшло.

Читайте також: У Луцьку працівники ЖЕКу нелегально зрізали дерева

Співробітники СБ України викрили на одержанні неправомірної вигоди посадову особу райвідділу Державної виконавчої служби у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що старший державний виконавець вимагав від місцевого приватного підприємця дві тисячі американських доларів. За цю суму посадовець обіцяв комерсанту своє сприяння у придбанні за заниженою вартістю комплексу будівельних споруд державного підприємства в обхід передбаченого законом аукціону.

Читайте також: У Луцьку на кільці зіткнулись два легковики (фото)

У Ковелі у штучному ставку потонув чоловік

Місцевий житель 1968 року народження з невідомих причин опинився на тонкій кризі ставка, огородженого бетонним парканом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook