На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради; На Волині учасники АТО облаштовують відпочинкову зону; На Волині інфікована коронавірусом жінка прийшла в поліцію; На Волині відійшов у вічність ветеран Другої світової війни; На двох вулицях Луцька відключили гарячу воду; У селі під Луцьком – ДТП за участі легковика та автомобіля "Луцькводоканалу" – такими були головні новини Волині 22 листопада.

Читайте також: Жителі однієї з вулиць Луцька тимчасово залишились без тепла

На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради

Нововолинська ТВК 22-го листопада відмовила Андрію Бадзюню в реєстрації депутатом міськради, оскільки той поки не надав документу про те, що склав повноваження голови Іваничівської районної ради. Інформацію підтвердив голова Нововолинської міської територіальної виборчої комісії Віктор Порплиця.

За його словами, Андрій Бадзюнь не може бути зареєстрований депутатом міської ради, якщо не приніс документу про те, що вже не є головою Іваничівської райради.

Проте такого Бадзюнь надати поки що не взмозі, адже на останньому засіданні сесії Іваничівської районної ради не піднімалося питання про складання ним повноважень голови.

На Волині учасники АТО облаштовують відпочинкову зону (фото)

В рамках проекту Перлини Волині, що проводиться за підтримки Волинської обласної державної адміністрації Княгининівська Спілка учасників АТО (ГО "КнАТО", NGO "KnATO" Group) спільно з Національний природний парк Прип'ять-Стохід розпочали будівництво іще однієї реакраційної зони. Про це інформує один з ініціаторів заходу Юрій Хомич.

Метою даного проекту є підвищення рівня туристичного потенціалу, формування позитивного іміджу краю, популяризація здорового способу життя серед населення та розвиток природно-заповідного фонду України.

Слід відзначити що до хорошої справи залучились атовці зі всієї області. А це Andrij Kvach (Ківерці), Віктор Лутков (Світязь), Артур Булат (Луцьк), Юрій Букія (Горохів), Андрій Парчук (Любешів).

Читайте також: У двох громадах на Волині проходять довибори депутатів

На Волині інфікована коронавірусом жінка прийшла в поліцію

У Ковелі 53-річна жінка, хвора на коронавірус, залишила місце самоізоляції та прийшла у місцевий відділ поліції.

Її дочка тоді перебувала під слідством, тож вона вирішила принести їй передачу.

Поліцейські склали на ковельчанку адміністративний протокол за фактом порушення правил карантину та скерували матеріали справи до суду.

На Волині відійшов у вічність ветеран Другої світової війни

21 листопада на 99-у році життя помер активний учасник Другої світової війни, людина-легенда Ілля Ілліч Сизонець. Про це повідомили в обласній організації ветеранів.

Свій бойовий шлях молодший лейтенант Ілля Сизонець розпочав 22 червня 1941 року в Бресті. Вже на початку липня, відступивши з міста-фортеці, його взвод став фактично першим партизанським загоном на території України. В лавах народних месників в 1941-1944 роках воював на території Волині і Білорусі, брав участь у багатьох розвідувальних та бойових операціях. Його взвод пустив під укіс 25 ворожих ешелонів, він особисто – 13.

Читайте також: Де в Луцьку не буде світла у понеділок, 23 листопада

На двох вулицях Луцька відключили гарячу воду

У Луцьку припинено подачу гарячої води від ЦТП Вавілова, 6. Про це повідомили в пресслужбі "Луцьктепла". 

Годачу гарячої води на житлові будинки за адресами: Волі 27, 29, 31, 33, 35 та Коперника 34, 36, 36а припинили через витоки на мережі гарячого водопостачання. Послуга буде відновлена по завершенні робіт.

У селі під Луцьком – ДТП за участі легковика та автомобіля "Луцькводоканалу"

У селі Рованці, що поблизу Луцька, трапилася дорожньо-транспортна пригода. Про це інформує Stas Doudnik у Facebook.

Як зазначає дописувач, у селі Рованці легковик Шкода Октавія в'їхав у автомобіль "Луцькводоканалу".

Водій ймовірно знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook