П'яні п'ятидесятники, які тероризують цілий район на Волині, пошарпалися з поліцією і зламали одному із них ніс; У Луцьку на COVID-19 захворіло троє стоматологів та підприємець;Тіло знайшли біля авто: неподалік Луцька у ДТП загинув молодий хлопець; Повідомили, коли Волинь вийде з карантину; На Волині померла жінка, у якої посмертно виявили коронавірусну інфекцію; Розшукали безвісти зниклу волинянку – матір трьох дітей; Вміст алкоголю перевищував норму у 16 разів: волинські поліцейські затримали п'яного водія вантажівки; Банда п'ятидесятників утворила ОЗГ на Волині – такими були головні новини Волині 25 травня.

Читайте також: У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця пошти: відділення працює

П'яні п'ятидесятники, які тероризують цілий район на Волині, пошарпалися з поліцією і зламали одному із них ніс

В Камінь-Каширську п`яний молодик сильно вдарив головою в обличчя поліцейського. Так він відреагував на зауваження, коли поліція побачила порушення правил дорожнього руху. Зауважимо, що це далеко не перший інцидент, за участі групи цих молодиків. Угрупування, яке заснували сини місцевого пастора євангелістів-п`ятидесятників з Брониці, відзначилось побиттям місцевих жителів, поліцейських, системним порушенням закону.

Інцидент трапився в ніч на 25 травня, коли члени угрупування та їх знайомі відпочивали, вживаючи алкоголь. Поліція помітила порушення правил дорожнього руху одним з водіїв та зупинила авто. Словесний конфлікт перейшов в шарпанину агресивних віруючих і один з молодиків вдаривголовою у ніс поліцейського.

Цю інформацію підтвердили в пресслужбі відомства. Так, 25 травня близько 1:00, на площі Культури в м. Камінь-Каширський, поліцейський під час несення служби помітив автомобіль марки  "Mercedes", водій якого порушив ПДР. Під  час зупинки даного транспортного засобу із нього вибіг громадянин 1995 р.н., непрацюючий, житель с. Брониця, який наніс працівнику поліції тілесне ушкодження. Чоловік перебував в нетверезому стані, доставлений до Камінь Каширського ВП.

Люди не знають, де інфікувалися: у Луцьку на COVID-19 захворіло троє стоматологів та підприємець

У Луцьку зросла кількість хворих на коронавірусну інфекцію COVID−19. Про це стало відомо під час засідання комісії з питань техногенно−екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, сьогодні, 25 травня.

"За минулу добу у Луцьку виявлено два нових випадки захворюваності на COVID−19. Крім того, до сімейних лікарів звернулися 36 лучан (22 дитини та 14 дорослих), виявлено 3 підозри на COVID−19, серед них − одного хворого на пневмонію", − доповів Володимир Лотвін.

Читайте також: Стали відомі деталі про волинянку, у якої посмертно виявили COVID-19 (оновлено)

Тіло знайшли біля авто: неподалік Луцька у ДТП загинув молодий хлопець

На Волині трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На трасі Луцьк − Володимир-Волинський, неподалік села Шепель у ніч на 25 травня розбився 33-річний водій, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Автопригода трапилася сьогодні, близько 5 години ранку.

За кермом транспортного засобу перебував 33-річний житель Ківерцівського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Неподалік автівки без явних ознак життя знайшли тіло чоловіка.

Транспортний засіб перекинувся.

Повідомили, коли Волинь вийде з карантину

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак розповіла про ситуацію з коронавірусом на Волині та повідомила, коли область зможе вийти із карантину. Про це стало відомо під час брифінгу у Волинській ОДА в понеділок, 25 травня.

Як зазначила посадовиця, Волинська область поки не може вийти з карантину, оскільки один з основних показників, що дозволяє послаблення – "інцидентність, перевищує допустиму норму".

Читайте також: На Волині трактор в'їхав під потяг (фото)

На Волині померла жінка, у якої посмертно виявили коронавірусну інфекцію

На Волині померла жінка, у якої посмертно виявили коронавірусну інфекцію.

За останню добу в Камінь-Каширському районі зафіксували 1 випадок COVID-19 (посмертно).

У жительки села Гута-Боровенська, яка померла 23 травня, лабораторні дослідження підтвердили коронавірус. Жінка перебувала на лікуванні в медичному закладі міста Луцька, знаходилася в тяжкому стані.

Відтак, за весь період спостереження недугу виявили в 17 мешканців Камінь-Каширщини.

Розшукали безвісти зниклу волинянку – матір трьох дітей

Розшукали жительку села Борохів Горохівського району, яка зникла ще 11 травня. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Учора, 24 травня, 35-річну волинянку Руслану Вигнанець знайшли у Київській області. Її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Читайте також: Молодий волинянин систематично ґвалтував малого похресника, знімаючи процес на відео

Вміст алкоголю перевищував норму у 16 разів: волинські поліцейські затримали п'яного водія вантажівки

Патрульна поліція зупинила п'яного водія вантажівки, вміст алкоголю в крові якого перевищував норму у 16 разів, на трасі "Київ-Ковель-Ягодин". Про це повідомляє патрульна поліція Волині у фейсбуці.

Зазначається, що вчора, вдень екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, про те, що водій вантажного автомобіля Renault Magnum на автодорозі М-07 (Київ-Ковель-Ягодин) керує транспортним засобом в стані сп’яніння.

Інспектори одразу відреагували на звернення та виявили транспортний засіб.

Банда п'ятидесятників утворила ОЗГ на Волині: поліція безпорадна?

У селі Брониця Камінь-Каширського району, що на Волині, сини місцевого пастора Церкви євангельської віри п'ятидесятників Олександра Сидорчука, організувавши злочинну групу, у до якої долучилися близькі родичі та деякі прихожани пастви, залякують жителів цілого району.

Рувим та Антон Сидорчуки – діти сільського священнослужителя, ледь закінчивши школу, "відкосили" від армії через свої нібито релігійні переконання, які забороняють брати до рук зброю, мали б, як того проповідує християнство, чесно працювати перед людьми та перед лицем Бога. Проте хлопці, заручившись доларовою підтримкою свої родичів − двоюрідних братів (так званих "релігійних біженців", які емігрували до Сполучених Штатів), батько яких – Дмитро Сидорчук є заступником у церкві євангелістів, вирішили за кращими правилами голлівудських фільмів стати "хрещеними батьками" місцевого криміналітету.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook