На Волині автомобіль потрапив під потяг (фото), Вночі у Луцьку посеред вулиці вщент згоріло таксі (відео), Повідомили, чи є на Волині школи, які повністю закриті на карантин, У Луцьку вшанували пам'ять жертв Голодоморів (фото) – такими були головні новини Волині у суботу, 28 листопада.

Читайте також: Волинян попереджають про ожеледицю на дорогах

Вночі у Луцьку посеред вулиці вщент згоріло таксі (відео)

В ніч із 27 на 28 листопада у Луцьку вщент згоріло авто.

Надзвичайний інцидент трапився на кільці вулиць Володимирська та Львівська.

Згорів автомобіль LADA із розпізнавальними знаками таксі.

Повідомили, чи є на Волині школи, які повністю закриті на карантин

На Волині вчителі хворіють в рази частіше на коронавірус, ніж їхні вихованці. При цьому протягом останніх тижнів зросла кількість і школярів з коронавірусом.

"Якщо вибрати будь-який день з початку нашого моніторингу, наприклад, 14 вересня, то в цей день захворів 1 учень і 15 вчителів", – каже посадовиця.

Вона зазначила, що коли були спалахи коронавірусу, то в декотрих селах хворіли понад 30% вчителів, а от учнів хворіла маленька кількість, хоча зараз зросла і ця цифра.

Читайте також: На Волині перевірять лісгоспи через незаконні рубки

У Луцьку вшанували пам'ять жертв Голодоморів (фото)

Щороку, у останню суботу листопада, Україна в жалобі вшановує пам’ять жертв голодоморів. Ось і сьогодні небайдужі лучани зібралися на території луцької Хрестовоздвиженської церкви, щоб покласти квіти до пам’ятного знаку Християнському милосердю. У заході також взяли участь луцький міський голова Ігор Поліщук, заступники міського голови Костянтин Петрочук та Ірина Чебелюк, заступник голови волинської обласної ради Григорій Пустовіт, представники обласної влади та духовенства, йдеться на сайті Луцькради.

Вшанування продовжилося громадською панахидою за померлими від голодоморів 1932-1933 років на Замковій площі.

На Волині автомобіль потрапив під потяг (фото)

28-го листопада, близько 19-ї години, у селі П’ятидні Володимир-Волинського району на залізничному переїзді автомобіль потрапив під потяг.

Авто знайшли на узбіччі дороги пошкоджене, але без водія. Він втік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook